» »

Težava z wifi na prenosniku

Težava z wifi na prenosniku

Gregor5816 ::

Zdravo,

Imam težavo z wifi. Kar naenkrat izgubi povezavo, piše "Not connected" in "No connections available". Kliknem na "Troubleshoot", išče napako, je ne najde. Dam restart, okoli 10 minut se ugaša, nakar pride do napake in se ugasni. Ko ga ponovno prižgem, moram izbrat "Start windows normally", se vpišem, še vedno brez povezave. Še enkrat "Troubleshoot", išče napako in mi vrže tole:

Izberem "Try as administrator" in voila, wifi ponovno dela. To se mi dogaja zadnjih nekaj dni, danes sem moral že 4 krat to naredit. Sicer ga kar sam ugasnem, ker se mi ne da 10 minut čakat, ampak tole je že tečno...

Kako naj to popravim, da se mi ne bo vsako uro treba s tem ubadat? Je mogoče težava z wifi kartico?

shadeX ::

Čist tko prva stvar. A si poskusil namestiti druge gonilnike za wifi kartico?

Gregor5816 ::

Ja. Bi pa še dodal, da se mi je to vedno zgodilo, ko je bil prenosnik na bateriji. Mislim, da se to ni nikoli zgodilo, ko je bil na kablu. Baterija je pa nova, prejšnji teden sem jo dobil z ebaya.

MIHAc27 ::

Sam baterija bi znala vseeno igrati vlogo tukaj. Za moj prenosnik vem, da če je baterija pod 20% (čeprav tako zdrži še vsaj ene 15minutk) WIFI kar zelo nagaja.

Pod možnostmi wifi kartice, izklopi opcijo da gre spat, če je neaktivna. Če to kaj pomaga.

GTX970 ::

Lahko da pod baterijo zmanjša jakost wifi na prenosniku (lahko spremeniš nekje v power setting profiles v winsih).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WiFi problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
538263 (1676) Han
»

Ko priklopim ekran na laptop, hitrost interneta pade na skoraj 0kbs

Oddelek: Pomoč in nasveti