Forum » Na cesti » Prevrteni kilometri
Prevrteni kilometri
Orias ::
Pred 2 leti sem prodal BMWja 530d z 345.000km ( ki so bili 100% realni). Kupil sem ga od firme, kjer sem zaposlen, ko je imel prevoženih 120.000km. Sedaj sem pa ta avto našel pri enem dilerju (avto sem prepoznal po barvi in po več lepotnih napakah ). Seveda me je matral firbec in si grem avto pogledat. Pa mi začne tam model govoriti, da če bi jaz kupil ta avto bi bil 2 lastnik ( kar sploh ni res). Avto naj bi imel realne kilometre in je bil servisiran na uradnem servisu ( videl tudi papirje). Dejansko je pa tako, da smo na firmi avto kupili v Nemčiji in je bil tam redno servisiran, tudi ko sem ga imel je bil servisiran v Nemčiji ( imam še vedno kopije vseh papirjev).
Sedaj me pa zanima, kako postopati v tej situaciji ? Ali se sploh splača ukrepati ?
Sedaj me pa zanima, kako postopati v tej situaciji ? Ali se sploh splača ukrepati ?
- zaklenil: Mavrik ()
mailer ::
Omenjena teme je že odprta. Drugič uporabi iskalnik.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uvoz avtomobila iz tujineOddelek: Na cesti | 25105 (5176) | benjaminp |
⊘ | kilometri avtomobila , hitro vprašanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6147 (5325) | zobnik |
» | Spet en nategun al kaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22010 (18936) | Heavy |
» | Nakup Audi A3 - mnenja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 61999 (56658) | SkIDiver |