Forum » Strojna oprema » RFID zapisovanje
RFID zapisovanje
ozone14 ::
Zdravo!
Pišem z namenom, da bi "dupliciral" RFID obesek (obesek za na ključe). V šoli mamo na ta sistem dvigalo in mi je stvar postala zanimiva... Zanima me, če je že to kdo daj delal in kateri RFID čitalec-zapisovalec je naročil? Namreč, rad bi si naročil čitalec z "praznim" obeskom in potem od nekoga, ki ima kakšno poškodbo (imajo dostop do dvigala) skopiral tisto vsebino ključka (sklepam, da je to neka številka) na nov ključek in tistega kdaj koristil za dvigalo. Zanimajo me tudi, če so ti obeski kako zaščiteni?
hvala za odgovor.
Pišem z namenom, da bi "dupliciral" RFID obesek (obesek za na ključe). V šoli mamo na ta sistem dvigalo in mi je stvar postala zanimiva... Zanima me, če je že to kdo daj delal in kateri RFID čitalec-zapisovalec je naročil? Namreč, rad bi si naročil čitalec z "praznim" obeskom in potem od nekoga, ki ima kakšno poškodbo (imajo dostop do dvigala) skopiral tisto vsebino ključka (sklepam, da je to neka številka) na nov ključek in tistega kdaj koristil za dvigalo. Zanimajo me tudi, če so ti obeski kako zaščiteni?
hvala za odgovor.
Łp GašPer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rfid kloniranjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3053 (386) | Legon |
» | Večstanovanjska stavba - razmišljanje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23583 (17352) | matobeli |
» | RFID nalepkaOddelek: Loža | 1910 (1388) | Pro |
» | Čitalec prstnih odtisovOddelek: Pomoč in nasveti | 7986 (7347) | SeMiNeSanja |
» | Electronic door lockOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1068 (851) | int47 |