Forum » Pomoč in nasveti » Kopirni stroj Minolta
Kopirni stroj Minolta
tilenmpower ::
Pozdravljeni, imam kopirni stroj Minolta Cspro ep 1054 in imam namreč težavo, težava je pa ta ko dam kopirat list mi skopira čez vsebino črni razmaz. Ima mogoce gdo kaksno idejo kaj bi bilo lahko narobe ali je gdo iz okolice Kranja da bi to zrihtal? Hvala za odgovore že vnapre.
[D]emon ::
Slisi se kot zasvinjani valji v razvijalni enoti.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
V tem primeru bi jaz osebno menjal celoten komplet valjev.
Torej nekako podret in spucati se to neda? Ker nevem kaj bi to mogu menjat use ker je kopirni star ze 10 let vendar odlicno ohranjen in sem do sedal moral menjati le toner. Sicer pa tudi nevem kje bi dobil to use da bi nabavil?
Odvisno od modela, v kopircih so te kompleti valjev ponavadi v enem zaprtem sistemu, ki se lahko zamenja. Ciscenje ne pride kaj prida v postev, razen ce imas mesanico s teflonom, s katero se valje ob obnovi namaze. Cenovno gledano pa sam preveri, kaj se ti bolj splaca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako znižati video kvaliteto hbo goOddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1179) | mojster_joni |
» | Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8561 (3314) | noraguta |
» | Neoriginal tonerOddelek: Pomoč in nasveti | 2056 (1370) | mat xxl |
» | Nakup kopirnega stroja - multifunkcijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 1181 (973) | podreberek |
» | podhladitev diskovOddelek: Znanost in tehnologija | 1596 (1198) | Yohan del Sud |