Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje diska
Formatiranje diska
Andreja ::
Zivjo.
Sredi najvecje panike mi je zacel se racunalnik blokirat: zamrzuje raziskovalec, CDrom s podatki se zaganja in zablokira, računalnik je kar naenkrat zelo pocasen,... Zdaj pa se tega nevem kako priti v DOS in formatirati disk.
Please, help me
Sredi najvecje panike mi je zacel se racunalnik blokirat: zamrzuje raziskovalec, CDrom s podatki se zaganja in zablokira, računalnik je kar naenkrat zelo pocasen,... Zdaj pa se tega nevem kako priti v DOS in formatirati disk.
Please, help me
|CyGNUS-x ::
Ustvari si zagonsko disketo: start--nazdorna plošča--- dodaj /odstrani programe---- jeziček Zagonska disketa.
Potem resetiraj računalnik. Po cca. 5 sec vstavi disketo in napiši: format c:
V dos pa prideš tako:
start--- programi-- pripomočki
Upam , da ti bo uspelo!
Lp
Potem resetiraj računalnik. Po cca. 5 sec vstavi disketo in napiši: format c:
V dos pa prideš tako:
start--- programi-- pripomočki
Upam , da ti bo uspelo!
Lp
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: |CyGNUS-x ()
Andreja ::
Nanovo hocem nalozit Win 98. Imam CD, in me zanima kako priti v DOS -s katerim F(om), ko zaženem računalnik?
|CyGNUS-x ::
V DOS ne moreš priti s kakšnim F(om) ali pač?
DOS:
Star t--- programi--- pripomočki -- potem pa dos ukazna vrstica
DOS:
Star t--- programi--- pripomočki -- potem pa dos ukazna vrstica
frenk ::
nared sistemsko, kot je bilo že rečeno in jo daj v računalnik oz. jo pusti notr in resetiraj(seveda mora bit disketnik primary boot)...pokaže se ti meni s tremi možnostmi, ti izbereš s podporo za cd-rom(pomoje da je pru) in računalnik počasi pride v dos...potem pač formatiraš in zaženeš install iz cd-ja...če boš šla v dos s tipko F8 je možn da ti ne bo delal cd-rom, ker ni naloženih gonilnikov
tony ::
Dokler se zaganja računalnik pritiskaš F8 ali F9 (provaj).Prideš v meni (tam kjer je varni zagon itd.)izbereš dos in je le še še format c: za napisat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony ()
Dead_Eye ::
če misliš inštalirat winse iz CD-ja si obvezno naredi boot disketo in izberi zagon s podporo za cdrom pogone. če štartaš z F8 ti CD-rom ne bo delal.
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Butast biosOddelek: Pomoč in nasveti | 2098 (1706) | rock_girl_ |
» | P133 ne gre instalirat windows OPOddelek: Pomoč in nasveti | 1540 (1266) | gumby |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |
» | Kako ?!!?!?!?!??!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (881) | cahahopie |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1413) | Pretorijanec |