Forum » Pomoč in nasveti » Help me :>
Help me :>
SandMan ::
Oki mam en majhn problem in sicr gre nekak tko:
Ce pac nedelam dougo casa za racunalnikom mi gre masina v Stand by , pac logicno ne. In pazi fore. Pridem jst nazaj za comp, premaknem misko, se mi uzge monitor, mal po disku zapraska, use normalno ... vendar ko zacnem z delom se mi masina odziva kokr da bi spilo quake z pingom ... sepravi usakotolko mi zasteka za pou sekunde/sekundo. Mislm halo?
Kaj bi lahka blo wrong??
Imam abitovo palto KT7a Raid, tb900 512mb rama.
Ce pac nedelam dougo casa za racunalnikom mi gre masina v Stand by , pac logicno ne. In pazi fore. Pridem jst nazaj za comp, premaknem misko, se mi uzge monitor, mal po disku zapraska, use normalno ... vendar ko zacnem z delom se mi masina odziva kokr da bi spilo quake z pingom ... sepravi usakotolko mi zasteka za pou sekunde/sekundo. Mislm halo?
Kaj bi lahka blo wrong??
Imam abitovo palto KT7a Raid, tb900 512mb rama.
Sleep with one eye open ...
bzagozen ::
Koliko pa ostane praznega RAM-a, ko prideš iz Standby? Poskus s kakšnim RAMBOOSTER-jem.
www.alkoma.si
SandMan ::
Ma pri 512mb rama dvomim da ga nebi ostalo tok fraj :>
Zazdej sm pac isklopu opcijo Stand by in pusti sam da se mi monitor ugasne .. sam ... to ni to
Zazdej sm pac isklopu opcijo Stand by in pusti sam da se mi monitor ugasne .. sam ... to ni to
Sleep with one eye open ...
Cr00k ::
jah...mas lohka nevem kolk rama sam win$ih si nemocn...k to kr naprej prepisujejo...k kej rabjo...ponavad ne brisejo nc...raz ce se zafila pol pa more...razn win2000p k pa sprot to delajo...svaka cast M$-ju NOT! :))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Finte in fore na desktopu z Ubuntu 9.04Oddelek: Operacijski sistemi | 1734 (938) | Plamenjak |
» | Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10679 (7432) | techfreak :) |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11849 (8929) | ripmork |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2153 (1553) | AtaStrumf |
» | monitor stand byOddelek: Pomoč in nasveti | 1535 (1411) | branko_bm |