Forum » Igre » Sins of a dark age
Sins of a dark age
Echbart ::
A kdo igra sledečo zadevo?
http://store.steampowered.com/app/25197...
Sicer je še v beta stanju amak moram reči, da je MOBA zelo zelo dobra. Predvsem mi je všeč, k se trudijo, da bi ljudje res sodelovali znotraj ekipe.
Jst sem zadnje dni kar redno gor, ljudi kdaj še primankuje ampak redno se da špilat.
http://store.steampowered.com/app/25197...
Sicer je še v beta stanju amak moram reči, da je MOBA zelo zelo dobra. Predvsem mi je všeč, k se trudijo, da bi ljudje res sodelovali znotraj ekipe.
Jst sem zadnje dni kar redno gor, ljudi kdaj še primankuje ampak redno se da špilat.
Jah..tud prav.
Zdejle so še malo pospešili update in dodelavo špila - tako da v februarju kar dvakrat. Dodali so tudi nove 3 serverje. BO pa igra Freetoplay, ko bo dodelana. Prednost tega, da igraš sedaj je tudi ta, dda boš obdržal inventory ko bo zastonj.
Zdejle so še malo pospešili update in dodelavo špila - tako da v februarju kar dvakrat. Dodali so tudi nove 3 serverje. BO pa igra Freetoplay, ko bo dodelana. Prednost tega, da igraš sedaj je tudi ta, dda boš obdržal inventory ko bo zastonj.
Tako špil je sedaj Freeplay na Steamu...pridite in probajte....ni več čakanja za dvoboje.
Donheled ::
Pred kratkim dodan nov heroj, challenge last hit in contracts za posebne nagrade. Pejte probat. Kmalu pride novi content update.
Amd Athlon 64 3000+, OCZ DDR2 6400 512MB Gold XTC, Gigabyte M55s-s3
Gigabyte Radeon x1600pro 128 MB - moj prvi sestavljen PC leta 2009..mislim. RIP
Gigabyte Radeon x1600pro 128 MB - moj prvi sestavljen PC leta 2009..mislim. RIP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tom Clancy's The Division (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44961 (2995) | oo7 |
» | Apex Legends (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 18368 (2088) | Ijus |
» | Planetside 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 19380 (4584) | oo7 |
» | SimCity (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 49261 (30340) | bluefish |
⊘ | Prihodnost pc iger (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6035 (3869) | Mavrik |