Forum » Kaj kupiti » Nakup PC-ja
Nakup PC-ja
kronos_10_ ::
Pozdravljeni,
namen mam kupiti en pc akteerga cena ne bo segala v višave :)
Nekako se mi je zataknilo pri procesorju. Najraje bi kupil i5 4690k vendar mi je predrag.
Nato sem dobil dobro i3 4160, vendar brez oznake k, kar po mojih informacijah ta vrsta procesorja ni odprta za navijanje.
nato sem pa naletel na odprti procesor intel pentium 3258.
Link:
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/p...
Torej katerega bi bilo bolje po vašem mnenju vzet. Večino uporabljam zgolj za osnovne reču(urejanje dokumentov, internet, youtube), igre so me nekako minile. Vendar GTA 5 pa mislim stestirat:)
Torej katerega i3 ali pentiuma z možnostjo navijanja.
namen mam kupiti en pc akteerga cena ne bo segala v višave :)
Nekako se mi je zataknilo pri procesorju. Najraje bi kupil i5 4690k vendar mi je predrag.
Nato sem dobil dobro i3 4160, vendar brez oznake k, kar po mojih informacijah ta vrsta procesorja ni odprta za navijanje.
nato sem pa naletel na odprti procesor intel pentium 3258.
Link:
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/p...
Torej katerega bi bilo bolje po vašem mnenju vzet. Večino uporabljam zgolj za osnovne reču(urejanje dokumentov, internet, youtube), igre so me nekako minile. Vendar GTA 5 pa mislim stestirat:)
Torej katerega i3 ali pentiuma z možnostjo navijanja.
- zaklenil: dzinks63 ()
Nisem še nikoli navijal procesorja tako, da o tem nimam pojma. Moja teorija je bila, da bi imel osnovni procesor in recimo, ko bi občasno igral gta 5 ali kaj drugega bi procesor navil in ga nato dal nazaj na stock nastavitve. :)..ali je moja teorija čudna? :)
Prosim za nasvete!
Saj odprt množilnik pomeni možnost navijanja?
Lp.
Prosim za nasvete!
Saj odprt množilnik pomeni možnost navijanja?
Lp.
gddr85 ::
za gta v bo treba vsaj en i3 in soliden gpu, ne gledat pri agt, za navijanje rabiš še solidno plato in ekstra cooler
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | CPU & Ram bottleneck v modernih igrah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 34802 (32339) | bluefish |
» | Čim več za čim manj, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10367 (8626) | SloBiscuit |
» | Intel CPU ter MBOddelek: Kaj kupiti | 3397 (3096) | hojnikb |
» | AMD vs Intel v gamingu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 22878 (19079) | PredatorX |
» | Prosim za mnenje o AM3+, FX CPU...Oddelek: Kaj kupiti | 917 (730) | fireX88 |