Forum » Izdelava spletišč » delava trgovine kot so bolha...
delava trgovine kot so bolha...
miha251296 ::
lep pozdrav, zanima me kako bi lahko nardil stran, kot je bolha... ali (ona on) (zmenki) rad bi naredil stran za ljudi zastojn za njih da jim nebi blo treba plačevati ... in zanima me zelo kako se to naredi... če mi lahko prosim pomagate... da bi se lahko ljudje pogovarjali oz spoznavali ne tako kot je fb..
http://www.ona-on.com/
kaj takega ? a bi bilo mozno narediti to?
LP, upam da ne zahtevam preveč
http://www.ona-on.com/
kaj takega ? a bi bilo mozno narediti to?
LP, upam da ne zahtevam preveč
- zaklenil: bluefish ()
Netrunner ::
Seveda je možno narediti to, vendar odgovor na "kako bi lahko" ni tako enostaven in je precej obširen. Brez zamere, vendar glede na to, da sprašuješ tako vprašanje sklepam, da nisi oseba sposobna izdelave takega projekta.
Če pa daš komu delat vedi da ne bo poceni.
Če pa daš komu delat vedi da ne bo poceni.
gledam po youtubah in use rad bi se naučo sem že delal speltno stran sm imel 2 spletni strani ... sam težje je kako narediti da se bojo notri registriral in da bojo lahko dali svojo sliko ali napisali od kod prihajajo kaj iščejo ... tega pa nikjer ne najdem saj ad bi mi do namignil... pa ce 1 mesec ali več porabim da naredim stran... in to seveda brezplačno... vse se da če te veseli
LP, se opravičujem za napake ampak se mi malce mudi...
LP, se opravičujem za napake ampak se mi malce mudi...
win64 ::
Že samo idejo moraš malo razjasniti.
1. Mešanica bolhe/ona on: Kaj ti je všeč na bolhi in kaj na strani ona on. Kje so sploh stične točke teh dveh portalov, razen da so "brezplačne".
2. Kaj te moti na facebooku.
3. Na list papirja ali kakšnim orodjem nariši kako si predstavljaš spletno mesto. Narišeš prvo stran in vse tipične podstrani, na skicah si pizkušaj zamisliti funkcionalnosti.
4. Popiši funkcionalnosti, da ti pade kaj iz glave. In začni pisati dokumentacijo. To je najbolj dolgočasen del, ki ti prinese veliko dobrega kasneje.
Tehnološko pa kot ti je že zgoraj nekdo povedal. Če se sprašuješ take osnovne reči najbrž nimaš dovolj znanja. Kar rabiš pri sebi ali pri svoji ekipi za tak projekt je minimum:
- znanje oblikovanja spletnih strani
- znanje html-ja
- znanje javascripta
- znanje enega izmed jezikov za programiranje spletnih okolji(PHP ali C# Aspnet/C# aspnet MVC, Python/django, java..)
- znanje s področja baz in dobro poznavanje vsaj enega sistema (MySql,MSSQL, Oracle,...)
- znanje s področja vodenja projekta
- znanje s področja varovanja osebnih podatkov(tudi prijavnih podatkov)
Poleg tega boš potreboval še domeno in strežnike, pa ljudi bo najbrž potrebno plačati, da ti bodo skrbeli za nemoteno delovanje strani. Kar pripelje do točke, da moraš razmišljati o monetizaciji(kako boš pokril stroške).
1. Mešanica bolhe/ona on: Kaj ti je všeč na bolhi in kaj na strani ona on. Kje so sploh stične točke teh dveh portalov, razen da so "brezplačne".
2. Kaj te moti na facebooku.
3. Na list papirja ali kakšnim orodjem nariši kako si predstavljaš spletno mesto. Narišeš prvo stran in vse tipične podstrani, na skicah si pizkušaj zamisliti funkcionalnosti.
4. Popiši funkcionalnosti, da ti pade kaj iz glave. In začni pisati dokumentacijo. To je najbolj dolgočasen del, ki ti prinese veliko dobrega kasneje.
Tehnološko pa kot ti je že zgoraj nekdo povedal. Če se sprašuješ take osnovne reči najbrž nimaš dovolj znanja. Kar rabiš pri sebi ali pri svoji ekipi za tak projekt je minimum:
- znanje oblikovanja spletnih strani
- znanje html-ja
- znanje javascripta
- znanje enega izmed jezikov za programiranje spletnih okolji(PHP ali C# Aspnet/C# aspnet MVC, Python/django, java..)
- znanje s področja baz in dobro poznavanje vsaj enega sistema (MySql,MSSQL, Oracle,...)
- znanje s področja vodenja projekta
- znanje s področja varovanja osebnih podatkov(tudi prijavnih podatkov)
Poleg tega boš potreboval še domeno in strežnike, pa ljudi bo najbrž potrebno plačati, da ti bodo skrbeli za nemoteno delovanje strani. Kar pripelje do točke, da moraš razmišljati o monetizaciji(kako boš pokril stroške).
Huhuhuhu lahka kr 2 leti delam stran.... Nič ne bo štel hvala vam res za nasvete samo ljudem sm hoto pomagat... Da jim nebi blo treba plačevati pa nwm kaj use ljudje moremo držati skupaj... Fb me pa nič ne moti. Sam tam je težje najdit... Kako punco zmenekk nasprotno govorim da se spoznaš kr pride hitro v javnost še zve norca delajo kar hočem povedat recimor ona on je bol zasebno kot Facebook če me zastopnik kaj mislim drugače pa predstavo imam zelo Vlko za spletno stran kako bi jo naredo zelo dobre ideje... Zamisli...
Lp in hvala vse eno za pomoč mogoč če bom imel daj denar bom omogočil to ljudem..
Lp in hvala vse eno za pomoč mogoč če bom imel daj denar bom omogočil to ljudem..
terryww ::
sliši se kot klasični django primer. malo obišči ljudi, ki se dobivajo na raznih eventih ala http://djangogirls.org/ljubljana/. bojda so zandje čase popularne railsgrls.
drugače pa ja, eden za frontend, eden za backend in tretji, ki je naštudiral four steps to teh epiphany
drugače pa ja, eden za frontend, eden za backend in tretji, ki je naštudiral four steps to teh epiphany
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
I'm on the run. No time to sleep.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: terryww ()
GTX970 ::
delava trgovine kot so bolha...
btw,uporaba besede delava je čisto napačna.
S sosedom delava skupaj (prva os množine).
izdelava trgovine kot so bolha
bi nekako šlo.
Insan3Lik3 ::
nekdo je gledal "The Social Network" včeraj vidim....
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
roko granata ::
miha251296 je izjavil:
Huhuhuhu lahka kr 2 leti delam stran.... Nič ne bo štel hvala vam res za nasvete samo ljudem sm hoto pomagat... Da jim nebi blo treba plačevati pa nwm kaj use ljudje moremo držati skupaj... Fb me pa nič ne moti. Sam tam je težje najdit... Kako punco zmenekk nasprotno govorim da se spoznaš kr pride hitro v javnost še zve norca delajo kar hočem povedat recimor ona on je bol zasebno kot Facebook če me zastopnik kaj mislim drugače pa predstavo imam zelo Vlko za spletno stran kako bi jo naredo zelo dobre ideje... Zamisli...
sliši se kot klasični django primer
Sliši se kot klasičen primer, samo ne Django :)
urli ::
miha251296 je izjavil:
Zihr ja. Daj pojdi te bučken prodajati drugam. Če bi ti kdaj imel takšno stran in bi za razvoj porabil mesece, če ne kar leto in več, me res zanima, če bi bilo vse brezplačno. Pa tu so še stroški strežnika, pa vložen čas za podporo. Vse to bi ti nudil zastonj? Daj spelji se kvazi dobrotnik ker nam je itak vsem jasno, da bi ti rad da te vse drugi naučijo ali še bolje, da ti stran kar drugi naredijo, ti se boš šel pa dobrotnika, ja...
P.S. Če si res dobrotnik in slje tvoj čas ničvreden, mi pa lahko prideš ploščice položiti. Boš dubu za jest, dobrotnik...
GamerBoy ::
Kaj pa veš, nikoli ne moreš biti 100%... Meni se je obračal, ko sem se iz radovednosti prijavil na neko stran za zmenkarije in me je takoj minilo, ko sem videl, da moramo samo moški plačat... Se prijavim na drugo stran, spet bamm, me zasujeta 2 luštni punci s svojima sporočiloma, ki ju lahko preberem le, če imam njihov premium paket. Sem v stotinki oboje zbrisal...
Skratka, če bi se avtor te teme želel preko tega kaj naučiti in narediti vsaj za silo delujoč izdelek, ne vidim težave. Samo nastane potem, kako to zadevo lansirat, da ne bo na koncu gor samo 100 pohotnih decev in 2 punci za katerimi se spet skrivata 2 deca, ki jima je dolgčas :)
Skratka, če bi se avtor te teme želel preko tega kaj naučiti in narediti vsaj za silo delujoč izdelek, ne vidim težave. Samo nastane potem, kako to zadevo lansirat, da ne bo na koncu gor samo 100 pohotnih decev in 2 punci za katerimi se spet skrivata 2 deca, ki jima je dolgčas :)
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Urli, ziher ja ... nwm zakaj ne ... ja bi pomagal ljudem ne gledamo vsi samo na denar... kak bi sluzili pa kake avte bomo meli pa nwm ka use .. ljudje si mormo med seboj pomagat ne a sm mogoče prosil da mi do naredi stran ali da mi malo pove..? kr dans kamorkoli greš je vse za plačat. ne če pa bi mi začelo premankovati denarja bi pa dal... da lahko tudi dajo prostovolno a se stran nebi zaprla .. drugače so pa še druge strani free.. ko lahko preko njih poganjaš... (kr dans kur**va država gleda samo na dnar pa nekatiri ljudje in kako bojo zaslužli)
Vikking ::
Zakaj si pa potem v prvo poknil link z REF?
Pojdi drugam bučke prodajat, vse kar si hotel je, da kliknejo na tvoj link in nič druga.
Pojdi drugam bučke prodajat, vse kar si hotel je, da kliknejo na tvoj link in nič druga.
sory vikking ampak zdajle vidim da tamle piše KAKO sploh nisem js tega nredil ali sm pompomoti klikno kaj ampak nisem naredil zanlašč ali lahko to zbrišem?
pa PM zaka to kr samo odpre link ko napišeš kako evo zaka to kr samo anredi ??? WTF ? zdej mi pa res ni jasn..
pa PM zaka to kr samo odpre link ko napišeš kako evo zaka to kr samo anredi ??? WTF ? zdej mi pa res ni jasn..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: miha251296 ()
Insan3Lik3 ::
jst mislm da je ta tema zrela za izbris
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
kako je to mogoče ko napišeš"kako" da kr samo vn vrže link? ko sploh tega nisem hotel?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Strani za spoznavanje ljudi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 91020 (44521) | BigWhale |
» | Ashley Madison lagal in zavajalOddelek: Novice / Ostale najave | 11005 (8168) | tikitoki |
» | www.najdiljubezen.siOddelek: Loža | 9541 (7347) | fantasycamp |
» | JAVA chati ne delujejo po menjavi internet providerjaOddelek: Omrežja in internet | 886 (794) | tomaz1234 |
» | Izdelava (mladinskega) portala - projektOddelek: Izdelava spletišč | 4963 (4170) | xxBanankoxx |