Forum » Zvok in slika » Multimedijski foto-video show <- kateri SW?
Multimedijski foto-video show <- kateri SW?
BoGo ::
Pred kratkim sem bil v Budimpešti in sem s sabo imel tudi digitalni fotoaparat. Z njim sem naredil tudi nekaj krajših malih videoposnetkov (resolucija tam okoli 200x150). Sedaj bi pa rad naredil neke vrste multimedijski show, v katerem bi prikazoval slike (recimo s fade-in ter fade-out efektom) na različnih delih ekrana (ne samo centrirano ali razvlečeno) ter enako tudi te videoposnetke. Super bi bilo, če bi lahko še vse v ozadju spremljala glasba. 

Output pa naj bi bil čim bolj razpoznaven za windowse (npr. .avi .exe,...). A mi kdo ve priporočat, s katerim softwareom lahko naredim kaj takega?

Output pa naj bi bil čim bolj razpoznaven za windowse (npr. .avi .exe,...). A mi kdo ve priporočat, s katerim softwareom lahko naredim kaj takega?
There are 10 kinds of people in this world: 
Those who understand binary and those who don't.
Those who understand binary and those who don't.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Login popup box login error.Oddelek: Programiranje | 1286 (1174) | usoban | 
| » | JavaScript + fadeOddelek: Izdelava spletišč | 2032 (1667) | arjan_t | 
| » | Zelo pocasno utripanje LED diode (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9224 (8429) | a13misko | 
| » | Operation Flashpoint BUG!!!Oddelek: Igre | 1269 (975) | Dr.Miha | 
| » | Antipiratska zaščita @ CodemastersOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 2184 (2184) | TheHijacker |