Forum » Zvok in slika » zakaj se mi zatikajo filmi na DVD-jih?
zakaj se mi zatikajo filmi na DVD-jih?
Nemelk ::
mam celerona 600, rivotnt2 (gpu je 150, ram 160) in dvd toshiba sd-1712. k gledam filme s powerdvd-jem 4.0 se mi filmi zatikajo. zakaj?
probal sm tut s drugmi programi (pdvd 3.0, ...) pa je isto.
btw, z wmp9.0 mi sploh ne dela.
probal sm tut s drugmi programi (pdvd 3.0, ...) pa je isto.
btw, z wmp9.0 mi sploh ne dela.
Nemelk ™
- premaknil: V-i-p ()
dma je vkloplen za vse kr mam, že od samga začetka...
a mislte da bi bil lahko tut kej mpeg2 kodek kej kriv? a jih je več sort?
a mislte da bi bil lahko tut kej mpeg2 kodek kej kriv? a jih je več sort?
Nemelk ™
vezalke ::
Hm nisi napisal,ce si probal tud z WinDVD probat gledat film...Recimo men je zadeva zajebavala s PowerDVD-jem pa sem probal vse zivo nastimat,pol sm probal pa winDVD pa dela kot urca...Probej,ce se nisi...
js ::
Lahko pa je tudi DVD pogon kriv. Meni je to delalo s Pioneerjem in sem probaval vse kar sem se ze spomnil, pa ni nič pomagalo. Pol sem pa kupil novi pogon in zdaj ni več problemov.
jp, z windvd-jem sm tut neki probaval. ma nč dost bulš ni bilo. ta powerdvd je pršu zdravn grafične, a mislte da je 100%, glede na to d je bil skori zastonj? film pr frendu (pioneer 105) se s tem powerdvdjem isto zatika, z wmp pa mu dela normalno. pr tretjem frendu, ma pa LG dvd in mu dela ta film s powerdvdjem normalno.
še 1x men nč jasnu...
še 1x men nč jasnu...
Nemelk ™
evo, probal sm še z windvd4 in zadeva deluje še slabše. čez sliko so kr ene tanke vodoravne črte na vsak centimeter...podn!
Nemelk ™
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za gledanje DVD-ja!Oddelek: Programska oprema | 2118 (1977) | Looney |
» | Zvok DVD-jev ali AC3 v Power DVDOddelek: Zvok in slika | 1221 (1148) | mamut |
» | Kako je to mogoče? Kar ugasne ga!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (1101) | R@C@ |
» | DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1757 (1274) | VASkO |
» | dolby digital zvocna?Oddelek: Zvok in slika | 1885 (1599) | matevzm |