Forum » Igre » Operation Flashpoint BUG!!!
Operation Flashpoint BUG!!!
Caboose ::
A ste opazili, da misije ki jih naredite sami v mission editorju sesujejo v nekaj minutah?
prekleti špil se sesuje kak je to mogoče?????
prekleti špil se sesuje kak je to mogoče?????
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
gorenc ::
meni se ne, verjetno je to zato ker imam original
saj so napovedovali, da bo vgrajena "napredna" protipiratska zascita, s katero bo spil po dolocenem casu postal neigrabilen
saj so napovedovali, da bo vgrajena "napredna" protipiratska zascita, s katero bo spil po dolocenem casu postal neigrabilen
gorenc ::
dejte povedat se drugi, ki imate "varnostne" kopije tega spila, ali vam spil steka, je pretezek, so nasprotniki preneumni, se vam spil, misija, narejena v editorju sesuva,...
Ne vem, jaz nisem cisto preprican, ampak pomojem je tale FADE samo ene prevara, itak ima vsak spil nekaj hroscev zaradi katerega je dovolj igrabilen samo s popravkom,...
Ne vem, jaz nisem cisto preprican, ampak pomojem je tale FADE samo ene prevara, itak ima vsak spil nekaj hroscev zaradi katerega je dovolj igrabilen samo s popravkom,...
a misliš?
Hmmm to pa je dobro ne....
Kaj pa drugi ki tudi imate pirtatsko verzijo, se vam isto dogaja? ta tako zvani FADE? PPP* kaj nimajo nobene milosti s pirati?
Če boste zvedeli kaj novega mi brž sporočite!
*prekleti peder pofukani (sklon se določi glede stavka)- se opravičujem glede kletvic
Hmmm to pa je dobro ne....
Kaj pa drugi ki tudi imate pirtatsko verzijo, se vam isto dogaja? ta tako zvani FADE? PPP* kaj nimajo nobene milosti s pirati?
Če boste zvedeli kaj novega mi brž sporočite!
*prekleti peder pofukani (sklon se določi glede stavka)- se opravičujem glede kletvic
čujte, če keri rabi tisto misijo, imenuje se: invasion on montignac. Naj kr reče nekje na ircu se bomo zmenli da prinesem vse skupaj sem (doma mi je net crknu...) in vam prek neta poslem OK?
Če je kdo zainteresiran naj kr reče!
Če je kdo zainteresiran naj kr reče!
hatch ::
Ce se ti sesuva misija, mas gotovo kako napako not...
Drugace pa mene fukne ven izpila, ce hocem sejvat game... ceprav to ne vedno.
Drugace pa mene fukne ven izpila, ce hocem sejvat game... ceprav to ne vedno.
ChiefThunder ::
ja kvaj je zdej s tem fadeom a je že kdo poroču o problemih? da ne bom brezveze $ metu...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
hubertfast ::
Meni moja varnostna kopija dela čisto v redu, seveda imam dober crack, lahko ga pomejlam, če je interes.
Srečno
Srečno
Lara je zakon!!!
Dr.Miha ::
FADE naj bi se aktiviral šele po nekem določenem cjatu (sumim 30 dni)......
Za domovino z Nintendom naprej!
Dr.Miha ::
FADE naj bi se pomoje aktiviral po nekem določenem cajtu (Sumim 30 dni)
Za domovino z Nintendom naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fedora in Red Hat strežniki kompromitirani! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9308 (6851) | MrStein |
» | The Godfather (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10295 (5813) | Mavrik |
» | Winamp 2.81Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2836 (2836) | CaqKa |
» | Operation FlashpointOddelek: Igre | 1325 (1028) | HellGiven2k |
» | Antipiratska zaščita @ CodemastersOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 1975 (1975) | TheHijacker |