» »

win xp in modem

win xp in modem

david ::

nalozil sem si win xp, vec ali manj v testne namene ... vse lepo in prav, tezave imam edino z modemom ... modem je pravilno nalozen, ce dam Query modem pod lastnotmi, mi vse lepo izpise, ko pa naredim PPP povezavo, mi takoj skoci alertek Modem failure oz. nekaj podobnega ... ima kdo kaksno idejo kaj je narobe?
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
splet01.net

Dusko ::

Mogoče bi pomagalo komu če bi povedal kakšen modem imaš.

ma veze? po pravici povedano nimam pojma ... en usr more bit, samo ne vem kater ... fora je v tem, da ga winsi zaznajo, sam ko pa mu das PPP connection, dobis error, kot da ga sploh ni ... ne stekam ...
splet01.net

ToniT ::

Je to mogoče eksterni modem?

ne
splet01.net

sash ::

mariskaj kar windowsi prepoznajo in dajo gonilnike sami, pol dela bolj čujdno, tako da se pozanimaj kak modem imaš pa potegni gonilnike z neta in jih namesti
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Ziga Dolhar ::

Si vpisal "atx3" v init string?
https://dolhar.si/

stankou zadnje driverje za modem z usr.com in ko hocem instalirat, pride do zanimivega dogodka ... blue screen in reboot sam od sebe :) nc vec mi ni jasn ...

ziggga, nop, bom se to pogledal kako je s tem ... hm, cak, kam morm to vpisat? :)
splet01.net

Ziga Dolhar ::

Control Panel > Phone & Modem > Modems > izbereš svojega > Properties > Advanced > Extra initialization commands > vpišeš "atx3".
https://dolhar.si/

hehe, ne dela, sm pol takoj ugotovu kam je treba dat :) res ne stekam ... se mal se bo treba it igrat ...
splet01.net

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fedora FAQ (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
934317 (3632) meszaj
»

56k Voice faxmodem v.90 standard v linux red hat 9

Oddelek: Pomoč in nasveti
101279 (1190) Lee
»

Linux & Dial-up

Oddelek: Operacijski sistemi
101216 (1035) Gh0st
»

Modemi - Windowsi jih ne zaznajo!(podarim DivX Film, RES!)

Oddelek: Pomoč in nasveti
121808 (1615) miranpozar
»

WinModem problemi

Oddelek: Strojna oprema
151771 (1588) srale

Več podobnih tem