» »

Potrebujem pomoč: Poškodovane datoteke na Windows 7 Ultimate

Potrebujem pomoč: Poškodovane datoteke na Windows 7 Ultimate

slokino ::

Pozdravljeni,
pred manj kot mesecem dni, sem kupil nov računalnik po komponentah. Zanj sem odštel nekaj manj od 1300€ in naj povem da sem zelo razočaran, saj sploh ne vem zakaj je vedno znova nek problem. Namestil sem 8.1 in vedno se mi je sesul, dobil sem blue screen in se mi je resetiral, nato sem 4 dni nazaj naložil windows 7 in se dogaja podobno, najprej mi vse zamrzne in čez par sekund se mi resetira. Zagnal sem preverjanje datotek v CMD-ju (sfc /scannow) in prejel sledeče:
 Slika

Slika

Vem da vas bo sedaj večina rekla, da imam za to google in samo smetim forum in podobno, vendar se že vnaprej opravičujem za mojo računalniško nepismenost. Iskal sem vendar sploh ne najdem podrobnih navodil, ki bi jih razumel. Res bom hvaležen za pomoč, saj res ni prijetno, da nekaj počneš in se ti vse znova in znova resetira.
Te napake sedaj moram popraviti ročno, vendar sploh ne vem kako in kje naj dobim datoteke, ki niso poškodovane?
Najlepša hvala!
Z upanjem, da končno rešim ta problem, lp
Tukaj prilagam log, v katerem so podrobnosti napak

[D]emon ::

Reinstall sistema, po moznosti ne iz travniskega iso fajla.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

GTX970 ::

Travniski iso vsebuje iste datoteke+ kakšen aktivator.

Bi prej rekel da je z hdd kaj narobe.
CrystalDiskInfo, prilepi screen.

Pc si kupil v bigbang/harvey norman ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Kot sem rekel ne vem če je problem v OS, to je že najmanj v 4, da sem ga zamenjal. PC sem kupil v mlacom.si
 slika

slika

Miha 333 ::

Prenehaj s popravljanjem in najprej testiraj RAM z memtest86+. Če je RAM slab, ti lahko pokvari vse datoteke, ki jih sistem odpre.

Hvala vsem za pomoč, sem se odločil da ga jutri nesem na servis. S tem bom vedel katera komponenta je kriva in jo uveljavil v garanciji.

Mare2 ::

Vseen se spomni na nas in nam povej, kaj bodo odkrili. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

MIHAc27 ::

Najbolj verjetno je krivec RAM, ali pa disk. EVO-ti niso slabi, ampak pri nas je eden tudi že šel (še v garanciji seveda)

GTX970 ::

Ssd stanje je ok, ostane ram.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490439608 (5289) jedateruk
»

Program za merjenje temperature rač. komponent

Oddelek: Programska oprema
111154 (914) dukedl
»

Napaka RAM-a

Oddelek: Pomoč in nasveti
243744 (3438) teidy
»

Grafična kartica - resetiranje računalnika