Forum » Pomoč in nasveti » Kam za vraga je šel disk???
Kam za vraga je šel disk???
DeusX ::
imam eno zanimivo problemko...mam winXP pro...
pa mi je mal diska zmankal (mam ga zdej 229mb)...in sam zbrisal 6 filmov...vsak je imel 700mb...ko sem pogledal koliko spomina se nahaja na mojem diku po tem...se je na njem nahajali se zmeraj 229mb!!!!!!!!!!???!!!!...racunalo sem 3krat resetiral...scandisk ni nasel napak...kaj bi to lahko bilo??????????
hvala
---
yo! sej veš.. male tiskane pa to.. ane?! ali3n
pa mi je mal diska zmankal (mam ga zdej 229mb)...in sam zbrisal 6 filmov...vsak je imel 700mb...ko sem pogledal koliko spomina se nahaja na mojem diku po tem...se je na njem nahajali se zmeraj 229mb!!!!!!!!!!???!!!!...racunalo sem 3krat resetiral...scandisk ni nasel napak...kaj bi to lahko bilo??????????
hvala
---
yo! sej veš.. male tiskane pa to.. ane?! ali3n
- spremenil: ali3n ()
Phoebus ::
Tvoj problem ima dve resitvi; pravilno in napacno.
Pravilna: Zbrisi dol Windows in daj gor Linux.
Napacna: Pejd v control panel in izklopi system restore.
Pravilna: Zbrisi dol Windows in daj gor Linux.
Napacna: Pejd v control panel in izklopi system restore.
Slowenc ::
Sm meu tut jest take probleme.
Zbrisal par velikih fajlov, pa se prosti plac na disku ni nic povecal. Ampak je cez neki casa kar sam od sebe prsu nazaj--> Mi ni nikol zamoril, da mam premal placa.
Kako sem resil to zadevo?
Nabavu sem dodatnih 80GB .
Zbrisal par velikih fajlov, pa se prosti plac na disku ni nic povecal. Ampak je cez neki casa kar sam od sebe prsu nazaj--> Mi ni nikol zamoril, da mam premal placa.
Kako sem resil to zadevo?
Nabavu sem dodatnih 80GB .
Skiny gate.
Dead_Eye ::
da nimaš vklopljen kak norton restore in ti drži še 1 teden fajle preden jih prepiše...
aja btw boštjan, formatiranje lih ni vedno rešitev
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
boštjan ::
no kaki scandisk in defrag se tudi lahko prej nardi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 4766 (4471) | solatko |
» | Napačen prostor na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1137) | Crimson_Shadow |
» | Nikakor ne morem zbrisati fajlaOddelek: Pomoč in nasveti | 1258 (1058) | r5r |
» | Kam izginja plac na c:-ju ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1574) | CaqKa |
» | Brišem stvari iz diska, placa pa niOddelek: Pomoč in nasveti | 1726 (1410) | refosk |