Forum » Mobilne tehnologije » Samsung S3650 Corby 'hard reset'
Samsung S3650 Corby 'hard reset'
Kaktus" ::
zdravo.
imam en problem: imam telefon Samsung S3650 Corby, na katerega nastavil kodo za odklep. to kodo sem sedaj pozabil in nikakor ne morem v telefon. zanima me, kako lahko na 'trdo' ponastavim telefon na tovarniške nastavitve. gor nimam nobenih pomembnih podatkov, tako da se lahko brez skrbi izbriše vse. prosim za pomoč
imam en problem: imam telefon Samsung S3650 Corby, na katerega nastavil kodo za odklep. to kodo sem sedaj pozabil in nikakor ne morem v telefon. zanima me, kako lahko na 'trdo' ponastavim telefon na tovarniške nastavitve. gor nimam nobenih pomembnih podatkov, tako da se lahko brez skrbi izbriše vse. prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Spar črtna koda (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21721 (15670) | ales85 |
| » | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41687 (19807) | Jazzie |
| » | Povezava GSM in bloutooth v avtomobilu - pomoč prosimOddelek: Mobilne tehnologije | 4285 (4161) | 18zimoni |
| » | Pozabu kodo telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 12217 (9503) | SynTax64 |