Forum » Mobilne tehnologije » Samsung S3650 Corby 'hard reset'
Samsung S3650 Corby 'hard reset'
Kaktus" ::
zdravo.
imam en problem: imam telefon Samsung S3650 Corby, na katerega nastavil kodo za odklep. to kodo sem sedaj pozabil in nikakor ne morem v telefon. zanima me, kako lahko na 'trdo' ponastavim telefon na tovarniške nastavitve. gor nimam nobenih pomembnih podatkov, tako da se lahko brez skrbi izbriše vse. prosim za pomoč
imam en problem: imam telefon Samsung S3650 Corby, na katerega nastavil kodo za odklep. to kodo sem sedaj pozabil in nikakor ne morem v telefon. zanima me, kako lahko na 'trdo' ponastavim telefon na tovarniške nastavitve. gor nimam nobenih pomembnih podatkov, tako da se lahko brez skrbi izbriše vse. prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spar črtna koda (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20320 (14269) | ales85 |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41033 (19153) | Jazzie |
» | Povezava GSM in bloutooth v avtomobilu - pomoč prosimOddelek: Mobilne tehnologije | 4153 (4029) | 18zimoni |
» | Pozabu kodo telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 11984 (9270) | SynTax64 |