Forum » Zvok in slika » Nakup fotoaparata: Nikon, Canon ali Sony??
Nakup fotoaparata: Nikon, Canon ali Sony??
test2011 ::
Prosim za pomoč. Sem v iskanju novega fotoaparata, v cenovnem rangu od 200eu - 400eu. Najbolj mi je pomembna čistost slike tudi ob slabši svetlobi (da ne rabim uporabljat fleša za vsako figo).
Imel sem Nikonovega S3600, pa je imel res zelo slabe slike če nisi slikal s flešom ali na sončni dan.
Torej, gledam naslednje fotoaparate:
- Nikon Coolpix P600
- Nikon Coolpix P530
- Canon Poweshot SX520
- Sony DSC HX300B
- Sony DSC HX200V
Katerega mi priporočate? Torej, bolj za domačo uporabo, za slikanje narave, živali, predmetov v stanovanju, kakšne izlete, morje, ipd. Nič profesionalnega.
Hvala vnaprej. :-)
Imel sem Nikonovega S3600, pa je imel res zelo slabe slike če nisi slikal s flešom ali na sončni dan.
Torej, gledam naslednje fotoaparate:
- Nikon Coolpix P600
- Nikon Coolpix P530
- Canon Poweshot SX520
- Sony DSC HX300B
- Sony DSC HX200V
Katerega mi priporočate? Torej, bolj za domačo uporabo, za slikanje narave, živali, predmetov v stanovanju, kakšne izlete, morje, ipd. Nič profesionalnega.
Hvala vnaprej. :-)
- spremenilo: test2011 ()
Husqvarna ::
Mene zanima podobno. Gledam točno iste modele. Harmony lahko prosim malo obrazložiš svoje mnenje? Meni je Nikon p600 skoraj bolj všeč.
test2011 ::
Evo, malo prej kupil Sony DSC HX300B. Zaenkrat koliko sem ga sprobal, je izjemen. Dela perfektne slike, tud v slabših (temnejših) pogojih, zoom 50x, v glavnem mislim da sem se pravilno odločil :)
Tak da ga priporočam!
Tak da ga priporočam!
Husqvarna ::
Test bi te lahko prosil, da poizkusiš narediti posnetek kakšne praske na telefonu ali kaj podobnega od blizu. Sam bi namreč rabil takšen aparat predvsem za posnetke od blizu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri fotoaparat -nujno !!Oddelek: Zvok in slika | 1335 (1213) | Okapi |
» | Fotoaparat za 300 do 400 evrovOddelek: Zvok in slika | 3564 (2923) | tomko0300 |
» | Nicon coolpix p500Oddelek: Zvok in slika | 1408 (1136) | sokel |
» | Digitalni fotoaparat Kodak z981 ali Nikon Coolpix L110Oddelek: Kaj kupiti | 2725 (2620) | blazTHEmiš |