Forum » Na cesti » Takojšnja prodaja avta oz. ara
Takojšnja prodaja avta oz. ara
jalovec09 ::
Kako ste to uredili, takoj prodal ali ara za določen čas.
Prepis in vse se sedaj na tehničnem uredi? Odjava obvezna, nazadnje sem delal prepis pred 4 leti.
Prepis in vse se sedaj na tehničnem uredi? Odjava obvezna, nazadnje sem delal prepis pred 4 leti.
asdfgh123 ::
Odvisno od kupca. Če želi "rezervirati" potem da aro, če ima denar pa kupi. Vse na tehničnem, lastnik odjavi, kupec prijavi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: asdfgh123 ()
...:TOMI:... ::
Ceneje je urejati na upravni enoti in pri zavarovalnici direktno. Na TP naj se naredi samo TP, če je potreben.
Tomi
Klemzz ::
Že neki let se use dela na "tehničnih", odjava prijava stane povsod enako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemzz ()
Klemzz ::
Sprememba lastništva ne/registriranega vozila 11,40 EUR in PREVERJANJE IDENTITETE 4,95 EUR. Cene če so drgačne so cca. 1-2e višje/nižje. Pogodbe se več ne overovlja, ker use prepišejo v sistem.
hocevar91 ::
Prejšni teden sem kupil avto v avtohiši. Avto sem v ponedeljek zaaral, se pozanimal za najcenejše zavarovanje, v torek zjutraj sem šel plačati zavarovalno polico in se odpeljal v avtohišo po avto. Postopek na upravni enoti je potekal 5 min in potreboval 2 podpisa in denar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Registracija / prepis vozila s pooblastilom? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26253 (10268) | johanblond |
» | Prepis avta (novi zakoni) in tenični pregled?Oddelek: Na cesti | 31575 (11292) | smacker |
» | RegistracijaOddelek: Na cesti | 2156 (165) | simone |
» | Prodaja vozila, prepisOddelek: Na cesti | 6788 (6228) | ...:TOMI:... |
» | prepis vozila itd stroškiOddelek: Na cesti | 11026 (10483) | turist1 |