Forum » Pomoč in nasveti » Start up programi pri androidu
Start up programi pri androidu
barossa45 ::
Zdravo,
mene zanima če je možno nastaviti, da bi ob zagonu andorida se prižgala določena aplikacija. Ne mislim sedaj da bi tekla v ozadju, ampak da bi se odprla čez zaslon.
Recimo če jaz mojo tablico uporabljam samo za navigacijo v avtu, in da bi takoj ob zagonu bila že aplikacija odprta.
Hvala.
mene zanima če je možno nastaviti, da bi ob zagonu andorida se prižgala določena aplikacija. Ne mislim sedaj da bi tekla v ozadju, ampak da bi se odprla čez zaslon.
Recimo če jaz mojo tablico uporabljam samo za navigacijo v avtu, in da bi takoj ob zagonu bila že aplikacija odprta.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsebina pomnilnika na grafičnih karticah pronica med aplikacijamiOddelek: Novice / Varnost | 10136 (5957) | LightBit |
» | Remote Contol Over Mail -RCMOddelek: Informacijska varnost | 10863 (8465) | SeMiNeSanja |
» | čemu hitrejši HDD (SSD) ob velikih količinah poceni RAMaOddelek: Operacijski sistemi | 1647 (1280) | bluefish |
» | Težave z Cordless Desktop MX for Bluetooth...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1224) | jackorsen88 |
» | Win XP + Norton Anti Virus + Firewall + ADSLOddelek: Programska oprema | 937 (825) | StratOS |