Forum » Pomoč in nasveti » Kaj pomeni rumen zvonec v windows xp
Kaj pomeni rumen zvonec v windows xp
tx-z ::
kaj se mi v windowsih xp na vsake tok časa spodi med stvarmi(zravn ure) pokaže nek rumen zvonec s klicajem, pa procesor je na 100% ??
tx-z
- spremenil: ali3n ()
R33D3M33R ::
Pomanjkanje sistemskih sredstev? Pejd z miško čez pa poglej kaj piše (verjetno Virtual memory is too low...)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Dusko ::
Izmenjevalna datoteka je slovenski izraz za angleško iztočnico swap file. Za kaj pri vsej stvari sploh gre?
Več o tem pa si preberi v članku prilagoditev windows XP.
tam povečaj tisti swap file pa bi se morala stvar rešit.Ker ta datoteka swap file je v bistvu virtual memory.
Več o tem pa si preberi v članku prilagoditev windows XP.
tam povečaj tisti swap file pa bi se morala stvar rešit.Ker ta datoteka swap file je v bistvu virtual memory.
R33D3M33R ::
Ono opozorilo se ti bo pa kljub temu kazalo, da se ne bi čudo da povečevanje ne dela. Rešiš se ga lahko le če maš dosti RAMa.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
CaqKa ::
na slotech forumu vprašaš če so oni ms support :)
v bistvu pri tej stvari med xpji in w2k ni razlike tako da beri zgornje odgovore.
v bistvu pri tej stvari med xpji in w2k ni razlike tako da beri zgornje odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista in 2GB po aplikacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1959 (1669) | r0b3rt |
» | Pomnilnik v Windows: 2. delOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6454 (4527) | Jst |
» | Swap ali pagefile?Oddelek: Operacijski sistemi | 3474 (2276) | MrStein |
» | kako optimizirati winxp pro za 512+ rama?Oddelek: Operacijski sistemi | 1392 (1191) | bastadu |
» | Pomen odstranjevalne datoteke - swap filea? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6982 (5956) | andrej |