Forum » Zvok in slika » digitalne fotografije
digitalne fotografije
aliado ::
Mogoče ni tema za ta forum... Kje v Ljubljani najcenejše razvijejo fotografije iz digitalnega vira na 10x15?
LP
LP
tigrr ::
http://www.drustvo-mmm.si/, 50SIT za 10x15, +500 za postnino. Uporabljajo laserski osvetljevalec na 400 dpi. \
ma kdo boljs?
ma kdo boljs?
Hux ::
Hmjah postnina pac hehe. Naredo 500 fotk pa se nebo vidlo vec.
Malo digitalne obdelave. Saturacija in contrast
Malo digitalne obdelave. Saturacija in contrast
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
andrej ::
kar dobra fotka.
bla bi zelo dobra, ce bi bla osvetljava boljsa. beri: manjsa intenzivnost izvora (predvidevam flah).
bla bi zelo dobra, ce bi bla osvetljava boljsa. beri: manjsa intenzivnost izvora (predvidevam flah).
Flash ja na normal nastavlen. Te bom pa probal na low. Tesko je edino kako dobro pozicijo dobit not ker noce stat namiru .
Ga moram z telepilotom nazicat da se zacne pogovarjat znjim te dobim dobre pozicije. Pol se je pa ostrina hec ker na blizu slikam in ce premakne glavo je vse blurast. Cool je edino da ce premakne prevec se se prekine slikanje.
Ga moram z telepilotom nazicat da se zacne pogovarjat znjim te dobim dobre pozicije. Pol se je pa ostrina hec ker na blizu slikam in ce premakne glavo je vse blurast. Cool je edino da ce premakne prevec se se prekine slikanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
Matek ::
Hux, ko vstavljaš fotografijo, napiši oglati oklepaj-st.slika-presledek-pot do slike-oglati zaklepaj. Nisem mogu ti napisat dobesedno, ker bi mi pol pretvorlo. To sliko vrže v bolj prijazno obliko.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
napisi v notepad pa sendaj na hux@email.si
Spodjo sliko sem naredo oz. vsej mislim, da sem naredo tak kot pravis, ampak pa ma ocitno isti effekt.
Ta pe je z low flashom.
Spodjo sliko sem naredo oz. vsej mislim, da sem naredo tak kot pravis, ampak pa ma ocitno isti effekt.
Ta pe je z low flashom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
[(tolejebrezveze)st.slika pot-do-slike(tolejebrezveze)]
Tisto, kar je brezveze, ne rabiš upoštevat, kar izpusti.
Tisto, kar je brezveze, ne rabiš upoštevat, kar izpusti.
Sej v tem je hec, prerihtaj še zgornji dve, da se foru ne razteguje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pooblascen Logitech serviser?Oddelek: Strojna oprema | 1360 (1092) | Cinderela |
» | Asus A8N SLI in 24pin power connectorOddelek: Strojna oprema | 1197 (1138) | Hux |
» | Kako se navije AMD XP1800+Oddelek: Navijanje | 1178 (971) | Hux |
» | Omejitev hitrosti pri deljenju internetne povezave (adsl)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1719) | Primoz78 |
» | Selfmade bannerOddelek: Izdelava spletišč | 893 (774) | Hux |