» »

Pooblascen Logitech serviser?

Pooblascen Logitech serviser?

Cinderela ::

A je kaksen v sloveniji?

Maximus ::

Če se ne motim, je to izid.

http://www.izid.si/ljubljana.php

mat3jc3k ::

Eventus LJ je na Tbilisijski v LJ (Vič)
Izid LJ je na dolgem mostu v LJ (Vič)

thx me zanima ce mi lahko potenciometre za momo forca zrihtajo.

PrimozR ::

Eh, najbolje da se sam lotiš. Če so pedala še v garanciji, ti bodo cel set zamenjali, tako kot so ga meni pri Racingu (če imaš originalen MOMO Force pozabi na garancijo, itak pa ti delajo normalno v večini preimerov). Če nimaš garancije, ti lahko povem nekaj rešitev brez menjanja potenciometrov. Iz prve roke lahko povem da delujejo.

momo force rdec usnjen je. Tak da garancija nej nej >:D
Tak da v trgovini z elektroniko dvomim da dobim potenciometre ki bi pasali not kot taki. Toti so od neke china trgovine baje ampak ki je china :'(

drugac pa vsak tip je dobrodosel. samo ce se iznucajo podsi nevem ce lahko magicno jih popravis kr tak eh?

No sem poslal na oba ta zgornja servisa ce mi lahko zrihtajo to ampak sumim da bo odgovor ne. :O

Zgodovina sprememb…

Ne vem kako je pri Force-u, a pri Racingu je problem za nepravilno delovanje premikanje osi pedala naprej/nazaj oz. gor/dol, namesto da bi se obrnila. Zato se pedala narobe rekalibrirajo. Si ti popolnoma izgubil osi?

jap do take mere da je prakticno drzis mirno pa skace gor in dol. Je pa fiksno priterjeno tak da do premikanja ko pri Racingu ki ga tudi mam ne pride.
No kak pa pri racingu to popravis? Sem nekaj cital da selotejp zalepis okol da je bol debelo.

Zgodovina sprememb…

Mhm. Dela zdej že mislim da 2-3 mesece normalno razen enega primera, ko sem se že fino ustrašil, ponovno vklopil pedala, od takrat naprej pa dela normalno. Še vedno pa me malce skrbi...

Ce se prav spomnim mam jaz tudi selotejp ze gor kr 1 leto ce ne vec sej se spomnim da sem nekaj delo. Bi mogo pogledat not kak zgleda ce se ze ni vse oddrgnilo :D
Bla je neka stran kjer je pisalo kje kaj kak vse popravit samo nisem mel drugih problemov kot to nomralno malo miganje ampak ni vplivalo takrat na nic razen da je migalo samo sem vseeno selotejp dal okol. :8)
Nazadne kaj sem pa jih mel narazn pa je blo ker vec enostavno ni bremza dobro delala ampak le zakaj 1 kilo praha je blo not lol.

Zgodovina sprememb…

Doben od teh wannabe officlannih logitech zastopnikov se mi ni odgovoril nubi!!! ;(
btw ce smo ze pri tem a je pametno nareti kaj da se usnje ohrani na volanu ali niti ni pametno tisto spricat ko jakne al pa kaj koli ko bi zmescalo?

Zgodovina sprememb…

LFSW username prosim!! :D

Sicer pa lep kompletek. Glede usnja ti pa ne bi znal odgovoriti.

Aja lol zaj se spomnim kaj je blo narobe ko sem sprobo spet pa zacudeno gledam wtf sej pa dela. Volan potenciometer je v kurcu. Drzis volan namiru na centru pa mece sem pa tja malo kalibracijo. pri raw 517 pribliznoi in v LFSju ko ravno peljes skace sem pa tja za milimterer. :\

lfs username je sawyer

Zgodovina sprememb…

SI kar malo aktiven na LFS Forumu, ane? Moj username je Primoz :)

On topic: Upam da porihtaš volan. Žal sembrez idej :)

berem par nacinov kak se poti ocistijo in narocijo v USA. Lol bom probal v Chip it jutri ce mi narocijo. Zgleda da je omazanija v potu te bi pa mogo tega razrezat z skalpelom ampak ker je edini je malo prevlki riziko lol. Nevem kolko bi prislo narocilo onega momo red kita iz amerike. !
17.4 $ za 3 pote.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fanatec 911 Turbo volan.

Oddelek: Strojna oprema
212415 (1764) thomasg
»

Kateri volan?

Oddelek: Kaj kupiti
342416 (1755) LittleDevil