» »

Samsung galaxy xcover 2 VANIR 4.4.4

Samsung galaxy xcover 2 VANIR 4.4.4

xda develope ::

Naložil sem si zgoraj omenjeni sistem a mi pod bandsbend piše null pod imei pa nič.Ali ima kdo ta sisgem in mu je to uspelo urediti.Aja sem simobilov naročnik(če je sploh pomembno).Prosim za pomoč s sistemom sem drugače zelo zadovoljen.

Ali nihče ne uporablja?
Ali imate tudi ostali tak problem?

broken/link ::

To vprašanje spada bolj na xda forum kot pa sem.

Zgodovina sprememb…

Sej to je slo-tech zakaj bi spraševal na xdaju če imamo ST.

bobby ::

xda develope je izjavil:

Naložil sem si zgoraj omenjeni sistem a mi pod bandsbend piše null pod imei pa nič.Ali ima kdo ta sisgem in mu je to uspelo urediti.Aja sem simobilov naročnik(če je sploh pomembno).Prosim za pomoč s sistemom sem drugače zelo zadovoljen.

Kje si pa ta rom najdu?
Po 5ih minutah googlanja nisem najšel njihove strani, da bi vsaj malo razjasnili sami sebe, kot ima naprimer Slimrom/CM/več ali manj kdorkoli,..
A ti dela? če ti dela, ok, se ne sekiraj,.. Imaš pa tel napravo, ki ni najbolj priljubljena pri developerjih, to ti pa lahko zatrdim,... Če na XDA devel nima svoje strani, potem jebolj ali manj nezanjimiva.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

GTX970 ::

GTX970 Točno od tu.

Andrej51 ::

Povprašaj raje na njihovo G+ skupino ti bodo prej odgovorili. Drugače tudi jaz uporabljam ta rom, vendar te napake nimam.
Edit: Link: https://plus.google.com/communities/111...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Andrej51 ()

Andrej51 je izjavil:

Povprašaj raje na njihovo G+ skupino ti bodo prej odgovorili. Drugače tudi jaz uporabljam ta rom, vendar te napake nimam.
Edit: Link: https://plus.google.com/communities/111...

Kako si pa nameščal?

Katero verzijo pa imaš

Zgodovina sprememb…

Po običajnem postopku (vržeš gor cwm potem pa flashas ta rom). Mogoče bo delovalo, da poskusiš z vrnitvijo na samsungov rom potem pa nazaj na KK.

Imam pa zadnjo KK verzijo saj Lollipop na xc,s3 mini in še nekaterih napravah ne deluje(trenutno).

Sem uproabil triangle away da ponastavim counter dal nazaj stock isti problem.Jutri bo telefon romal na servis.

Najboljše če odkrijejo napako ti bodo telefon brezplačno zamenjali. Meni pa je danes spet xcover vrgel error mogce ve kdo za kaj gre "POWER RESET OR UNKNOWN UPDATE MODE" mr. google ne poda nic pametnega, ce nebi cakal na G4 bi ga se danes vrgel v smeti.

Andrej51 je izjavil:

Najboljše če odkrijejo napako ti bodo telefon brezplačno zamenjali. Meni pa je danes spet xcover vrgel error mogce ve kdo za kaj gre "POWER RESET OR UNKNOWN UPDATE MODE" mr. google ne poda nic pametnega, ce nebi cakal na G4 bi ga se danes vrgel v smeti.

Sem imel isti problem in je pomagal reinstall sistema.

Lahko poskusiš tudi factory reset.Samo backupaj stike in kar drugega rabiš.

Zgodovina sprememb…

Zdravo spet.
Ali morda kdo ima vanir lollipop za ta telefon ker linki iz prve strani na xdaju ne delujejo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Android] Driverji

Oddelek: Mobilne tehnologije
181339 (838) dottor
»

Custom ROM za Nexus S pomoč

Oddelek: Mobilne tehnologije
6935 (769) klinker
»