Forum » Strojna oprema » Maxtor 80 GB
Maxtor 80 GB
Lombardo ::
Prosim za pomoč.Imam sledeči problem.Zakaj ne morem narediti particij,niti formatirati trdega diska Maxtor 80 GB z Partition Magic 8.0? Vsakič mi napiše tako:There is no active partition in pa error#4 bad argument/parameter.
Pokaže mi celoten disk vendar ne morem narediti nič.Ali je disk še sploh uporaben??? Prosim pomagajte!!!!!!!!!!!!!
Pokaže mi celoten disk vendar ne morem narediti nič.Ali je disk še sploh uporaben??? Prosim pomagajte!!!!!!!!!!!!!
Ehmmm............
YenLoWang ::
Ce mas WinXP, pojdi v Control panel, Administrative tools, Computer Management pa mas tam pod Storage -> Disk Management pa probaj tam particionirat in formatirat.
lp, Yen
lp, Yen
Brez uspeha!V Disk Managementu izgleda,kot bi naredilo vse,toda po restartu je vse spet isto?Imam WinXP Pro.
Ehmmm............
Ch4N93 ::
poskusi s starim dobrim fdisk-om, ki ga najdeš na kakem inštalacijskem cd-ju od starejših winsov (98, ME) oz. na zagonski disketi
Ni nam lahko...
YenLoWang ::
pojdi ma www.maxtor.com in si potegni dolprogram MaxBlast3 for Win in probaj s tem programom usposobit disk.
http://www.maxtor.com/portal/site/Maxto... Downloads/ATA Hard Drives&downloadID=58&displayEULA=true
lp, Yen
http://www.maxtor.com/portal/site/Maxto... Downloads/ATA Hard Drives&downloadID=58&displayEULA=true
lp, Yen
Thanx vsem.Disk mi je uspelo porihtat z Partition Manager-jem. .Problem je bil v tem,ker je bilo na disku polno neaktivnih particij.Sem zbrisal vse,ponovno formatiral....sedaj dela
Ehmmm............
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | od 160gb diska prikaže le 32, prvo mi je v partition magic prikazalo 160...Oddelek: Strojna oprema | 2002 (1678) | sirotka |
» | Težave z diskomOddelek: Strojna oprema | 1188 (967) | `ripper` |
» | Splošno vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 814 (718) | All |
» | manjka mi 73 GB ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1285) | 5er--> |
» | Ko ima hudič mladeOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1111) | S4 |