Forum » Programiranje » Outlook.com
Outlook.com
mazi42 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ali obstaja možnost vnosa sestanka v koledar na Outlook.com (v oblak) preko MS Access vba-ja?
Če je to možno, prosim za link ali opis postopka, kako to storiti.
Hvala in srečno v novem letu.
mazi42
Zanima me, ali obstaja možnost vnosa sestanka v koledar na Outlook.com (v oblak) preko MS Access vba-ja?
Če je to možno, prosim za link ali opis postopka, kako to storiti.
Hvala in srečno v novem letu.
mazi42
mazi42 ::
Pozdravljeni!
Vidim, da tema ni tako enostavna. Po kar nekaj dneh brskanja po internetu sem našel tole. Sicer se nanaša na googlov koledar.
Ker nimam kakšnih posebnih izkušenj z vba vas prosim, če mi pomagate tole razvozlati.
Hvala in lep pozdrav.
mazi42
Vidim, da tema ni tako enostavna. Po kar nekaj dneh brskanja po internetu sem našel tole. Sicer se nanaša na googlov koledar.
Ker nimam kakšnih posebnih izkušenj z vba vas prosim, če mi pomagate tole razvozlati.
Hvala in lep pozdrav.
mazi42
Spura ::
Dobesedno prvi zadetek na search "outlook.com api": https://msdn.microsoft.com/en-us/librar...
Machete ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava PSC za Paypal ali KriptovalutoOddelek: Pomoč in nasveti | 780 (589) | markolinko |
» | Nekaj vprašanj o povezovanju e-mail storitev ...Oddelek: Omrežja in internet | 1118 (980) | slitkx |
» | Stiki Nokia LumiaOddelek: Mobilne tehnologije | 2069 (1904) | M7e7 |
» | Integracija Google in MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1234) | mk766321 |
» | Naslednik Hotmaila je Outlook.com (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20749 (17506) | darkolord |