» »

Nesreča - kuponček

Nesreča - kuponček

1
2
»

fikus_ ::

Se rado zgodi, da je npr. na odbijacu manjša poskodba barve, ko pa ga ličar odmontira so pa poškodovani nosilci odbijača,...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

buttcrack ::

Bizkit45 je izjavil:

kuponček je najceneje, če res ni za 20eur škode :)
drugače pa, a ni več tako, da če si res dolgo brez nesreče, si zadnje 3 razrede na -55%?
Izhajaj iz tega (https://vsebovredu.triglav.si/na-poti/b...
Se pravi, če si bil v PR1, kar po 25 letih sigurno si, če nisi delil kuponov okrog. Potem padeš na 3? razred. In sploh ni razlike :)

res je, sem v 1. premijskem razredu. Torej je čisti no brainer, da se krije škoda iz moje police.

Ahim ::

delavec44 je izjavil:

S tem da ti procenti so samo dvig PR. Večina zavarovalnic ti vzame še popust na brezškodno dogajanje.

Ki je pa tudi koliko, 10% (25 EUR za tistega, ki je spraseval)? In to samo za naslednje leto, potem (ce nima se ene nesrece) je spet na istem glede tega popusta.

delavec44 ::

Ne vem niti kakšno premijo niti kakšno polico ima. Vsak naj si sam izračuna. Preko črte pa ja, tam nekje 100-200€ se še splača dati iz žepa, več pa na zavarovanje.

Sem samo opozoril, da višji premijski razred (če se sploh spremeni %) pač ni edina zadeva. Za brezškodno dogajanje pa eni gledajo 1 leto, drugi 3 leta. Eni pa celo med vsemi vozili istega zavarovanca.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Na cesti
991260225 (201) Utk
»

pozabljena ročna

152079 (840) polozweii
»

Nesrečna in kritje popravila škode

464932 (3913) DePalmo
»

Prometna : naredil škode za 80€, sedaj moram plačat 300€ več zavarovanja (strani: 1 2 )

8020917 (17732) dj_uro
»

Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )

7823763 (17855) čuhalev

Več podobnih tem