Forum » Na cesti » Nesreča - kuponček
Nesreča - kuponček

fikus_ ::
Se rado zgodi, da je npr. na odbijacu manjša poskodba barve, ko pa ga ličar odmontira so pa poškodovani nosilci odbijača,...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

buttcrack ::
kuponček je najceneje, če res ni za 20eur škode :)
drugače pa, a ni več tako, da če si res dolgo brez nesreče, si zadnje 3 razrede na -55%?
Izhajaj iz tega (https://vsebovredu.triglav.si/na-poti/b...
Se pravi, če si bil v PR1, kar po 25 letih sigurno si, če nisi delil kuponov okrog. Potem padeš na 3? razred. In sploh ni razlike :)
res je, sem v 1. premijskem razredu. Torej je čisti no brainer, da se krije škoda iz moje police.

Ahim ::

delavec44 ::
Ne vem niti kakšno premijo niti kakšno polico ima. Vsak naj si sam izračuna. Preko črte pa ja, tam nekje 100-200€ se še splača dati iz žepa, več pa na zavarovanje.
Sem samo opozoril, da višji premijski razred (če se sploh spremeni %) pač ni edina zadeva. Za brezškodno dogajanje pa eni gledajo 1 leto, drugi 3 leta. Eni pa celo med vsemi vozili istega zavarovanca.
Sem samo opozoril, da višji premijski razred (če se sploh spremeni %) pač ni edina zadeva. Za brezškodno dogajanje pa eni gledajo 1 leto, drugi 3 leta. Eni pa celo med vsemi vozili istega zavarovanca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Na cesti | 260225 (201) | Utk |
» | pozabljena ročnaOddelek: Na cesti | 2079 (840) | polozweii |
» | Nesrečna in kritje popravila škodeOddelek: Na cesti | 4932 (3913) | DePalmo |
» | Prometna : naredil škode za 80€, sedaj moram plačat 300€ več zavarovanja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20917 (17732) | dj_uro |
» | Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 23763 (17855) | čuhalev |