Forum » Zvok in slika » xbmc ali plex - downloadanje torrentov
xbmc ali plex - downloadanje torrentov
vilonja ::
Čas je že, da si uredim medijski predvajalnik. Zato bom uporabil kar ta stari računalnik, ki pa je dovolj dober za poganjanje medijskega predvajalnika plax ali xbmc.
To je zdaj vprašanje. Zelo pomembno pa mi je, da bi downloadal torrente kar s htpcja na hdd. Ne bi rad, da bi z novim računalnikom downloadal filme in jih potem streamal na ta stari comp. Zato bi rad vedel, če je možno s katerim od teh dveh programov downloadati. Torej da ne odpiram nič drugega kakor xbmc ali plex. Rad bi, da se mi downloada v ozadju (vmes lahko počnem kaj drugega npr. poslušam glasbo).
Ali je možno da bi na novem računalniku povlekel torrent file in ga nato preko omrežja sharal na stari računalnik in preko programa (xbmc ali plex) v ozadju downloadal film.
Pomembna pa mi je tudi podpora za ios in android.
Ima kdo od vas izkušnje z daljincem za upravljanje xbmcja ali plexa. Torej najcenejša varianta daljinca. Ni mi pa všeč upravljanje s telefonom.
Je mozno s xbmcjom ali plexom downloadati filme iz partisa, tako kot iz kickassa ali piratebaya.
Če kdo pozna kakšen dober tutorial za namestitev programa se priporočam.
Lp in hvala za odgovore.
To je zdaj vprašanje. Zelo pomembno pa mi je, da bi downloadal torrente kar s htpcja na hdd. Ne bi rad, da bi z novim računalnikom downloadal filme in jih potem streamal na ta stari comp. Zato bi rad vedel, če je možno s katerim od teh dveh programov downloadati. Torej da ne odpiram nič drugega kakor xbmc ali plex. Rad bi, da se mi downloada v ozadju (vmes lahko počnem kaj drugega npr. poslušam glasbo).
Ali je možno da bi na novem računalniku povlekel torrent file in ga nato preko omrežja sharal na stari računalnik in preko programa (xbmc ali plex) v ozadju downloadal film.
Pomembna pa mi je tudi podpora za ios in android.
Ima kdo od vas izkušnje z daljincem za upravljanje xbmcja ali plexa. Torej najcenejša varianta daljinca. Ni mi pa všeč upravljanje s telefonom.
Je mozno s xbmcjom ali plexom downloadati filme iz partisa, tako kot iz kickassa ali piratebaya.
Če kdo pozna kakšen dober tutorial za namestitev programa se priporočam.
Lp in hvala za odgovore.
Vesel bi bil odgovorov tistih, ki to že imajo in kako so rešili tovrstne probleme.
Res ni nobenega, ki se na to spozna.
Res ni nobenega, ki se na to spozna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vilonja ()
Sem prišel na idejo. Najboljše bi bilo, če bi downloadal na novem računalniku v sharano mapo na strarem računalniku. Tako bi na novem downloadal, na starem pa bi se mi shranilo na hdd. Bi to v praksi delovalo.
Tole se mi zdi najboljša alternativa. Zelo rad zraven torrenta pogledam še opis, če bi pa downloadal z xbmc torrent, pa zraven ne vidim opisa in me to zelo moti.
Kdo ve, kako bi z navigaccijo rešil zadevo.
Že, to bi se dalo, če ne bi imel tako slabe povezave. Do 1000 kb vleče torrente, zato kakšen fullHD odpade.
Tole se mi zdi najboljša alternativa. Zelo rad zraven torrenta pogledam še opis, če bi pa downloadal z xbmc torrent, pa zraven ne vidim opisa in me to zelo moti.
Kdo ve, kako bi z navigaccijo rešil zadevo.
Že, to bi se dalo, če ne bi imel tako slabe povezave. Do 1000 kb vleče torrente, zato kakšen fullHD odpade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vilonja ()
hojnikb ::
inštaliraš si oddatek, ki ti pobira informacije o filmih.. Vsaj Showtime media center ima to, verjetno xbmc tudi..
Z 1000kb se da kamot gledat fullhd, sam ne 10GB varjant...
Z 1000kb se da kamot gledat fullhd, sam ne 10GB varjant...
#brezpodpisa
Probal sem na xbmcju, iščem torrente preko PB ali kicksassa, vendar zraven ne dobim informacij. Niti koliko je torrent velik. Pa ko vlečem, sploh ne morem delati nič drugega, kakor sedim in čakam, saj mi ne dela v ozadju. Informacije so, takrat ko je film že downloadan. Ja veliko pa imam filmov, ki so nad 10gb. Bi to delovalo, kar sem predlagal.
Ne vem kakšen dodatek pa ti misliš, da ti pokaže tudi vse podatke o filmu predn si že dol povlekel.
Ne vem kakšen dodatek pa ti misliš, da ti pokaže tudi vse podatke o filmu predn si že dol povlekel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popcorn Time ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 16977 (7796) | KTr1sk |
» | Iskratel HD30Oddelek: Kaj kupiti | 5288 (3380) | gradski |
» | Mini PC kot Media serverOddelek: Kaj kupiti | 4647 (3703) | mile |
» | Samsung kupil BoxeeOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9638 (7964) | roli |
» | HTPC - Gradnja domačega kina kaj kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 9697 (9101) | Blindeye |