Forum » Zvok in slika » gledanje dvd filmov na tv iz usb
gledanje dvd filmov na tv iz usb
nekoman ::
Zanima me, kako bi se dalo napavit da bi se dalo gledat filme ki jih snameš iz partisa DVD preko usb ključka na smart tv...?
radmannsdorf ::
a to maš dvd zbirko doma že, al šele misliš dol dajat filme?
če še nimaš, ne jemli dol dvd formata, ampak dvdrip. če pa že imaš, lahko prekonvertiraš dvd format v dvdrip. ampak bo trajalo. jaz bi enostavno dvdrip potegnu dol in dal na ključ. najhitrejše :)
če še nimaš, ne jemli dol dvd formata, ampak dvdrip. če pa že imaš, lahko prekonvertiraš dvd format v dvdrip. ampak bo trajalo. jaz bi enostavno dvdrip potegnu dol in dal na ključ. najhitrejše :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
tomazic89 ::
Za omenjeni postopek tocno tako kot je napisal radmannsdorf. Ti pa priporocam nakup Andorid TV box-a (jaz imam Minix Neo). Definitivno moj 'best buy' gadget lani. Na njem 'laufam' FTP streznik, torrent client, 2TB disk poleg, daljinec z full querty keyboard in niti ne rabis vec smart TV-ja ;).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka DVD in formatOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (789) | refosk |
» | Dodajanje podnapisov v filmOddelek: Pomoč in nasveti | 4287 (4173) | kunigunda |
» | Zapisovalnik ni prisotenOddelek: Pomoč in nasveti | 1839 (1462) | TechBeats |
» | kateri format...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4530 (4460) | Izi |
» | Divx preko S-video na 16:9 TV, je slika čez cel ekran?Oddelek: Zvok in slika | 2119 (1978) | grex |