Forum » Loža » Ujel sem hišno miš
Ujel sem hišno miš
vostok_1 ::
Po naključju sem ujel hišno miš.
Tu ostati žal ne more, ker dela škodo. Kaj storiti z njo(/njim)?
1. Odpeljat jo nekam stran in jo prepustit divjini?
2. Usmrtiti?
Osebno se nagibam k opciji 1. Sam bo najbrž morla prestap noč. Usmrtit pa je načeloma ne želim.
Če smo že pri usmrtitvah, je baje najbolj humani način asfikciacija z N2O (which i happen to have some), but not really keen about doing it.
Help
Tu ostati žal ne more, ker dela škodo. Kaj storiti z njo(/njim)?
1. Odpeljat jo nekam stran in jo prepustit divjini?
2. Usmrtiti?
Osebno se nagibam k opciji 1. Sam bo najbrž morla prestap noč. Usmrtit pa je načeloma ne želim.
Če smo že pri usmrtitvah, je baje najbolj humani način asfikciacija z N2O (which i happen to have some), but not really keen about doing it.
Help
- zaklenil: Gandalfar ()
dottor ::
Pelji jo dovolj daleč stran da se ne more vrnit... Ker če jo spustiš na bližnji travnik je možnost da se vrne nazaj.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
DarwiN ::
Koja cute faca. :PP Jaz bi ga pustil delat škodo. After all, koliko škode ti lahko naredi ena ali tri takšne majhne zverce? Sem gledal reportaže, kjer jih milijone napade kakšna skladišča s koruzo.. Tisto je druga zgodba.
Poleg tega povprečna miš bojda živi cirka 3 mesece, preden konča med zobmi kakšnega predatorja.
Live and let live, sej je vendar božič. Pripravi ji raj kaj lepega za pojest. :=)
Poleg tega povprečna miš bojda živi cirka 3 mesece, preden konča med zobmi kakšnega predatorja.
Live and let live, sej je vendar božič. Pripravi ji raj kaj lepega za pojest. :=)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
vostok_1 ::
I know. But what can i do. Pač škodo bi naredila. Mau je že omaro načela spodaj. Pač glodalci.
Sej ji dal en arašid, sam zgleda da je presrana pa noče jest.
Sej ji dal en arašid, sam zgleda da je presrana pa noče jest.
WarpedGone ::
Nabaviš simpl kletko (bolha), mal vode, mal semen in maš ljubljenčka.
Ko jo bo pobralo, si boš nabavil novo :)
Ko jo bo pobralo, si boš nabavil novo :)
Zbogom in hvala za vse ribe
dottor ::
Čim dlje jo odpelji in spusti.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
DarwiN ::
Meni je predlani maček prinesel v hišo enega takega mr. Jinglesa.. Ga je hotel pokazat, se z njim igrat ter naposled pojužnat... Pravzaprav ni bilo prvič.. Ampak v tem primeru sem ga uspel rešit in sem ga odnesel pred hišo do gnoja, kjer včasih živi kakšna družinica. :)
Unfortunatelly he was never seen again. :D
Unfortunatelly he was never seen again. :D
You don't see faith healers working in hospitals
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na zmenek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28085 (7099) | simnov |
» | Kako se braniti pred psi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15942 (10248) | Vice |
» | Nepravilno parkiranje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17446 (8521) | jype |
» | Resen problem s psičkom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13068 (11181) | koyotee |