Forum » Programska oprema » Google Chrome - vtičnik za zaznamke
Google Chrome - vtičnik za zaznamke
GrimReaper ::
Že dolgo imam verzijo 24.0.1312.57 m, to pa zato, ker so pri novejših povečali prostor med zaznamki, baje za tablice, da lažje zadaneš s prstom.
Ampak tudi pri stari verziji ni idealno in se mi tudi na 2560x1440 resoluciji prehitro zafila, da moram potem scrollat dol. Seveda uporabljam tudi mape, ampak ni dovolj.
Pač ker dam praktično vse med zaznamke, razlog je tudi to da je History precej slab, in lahko prikaže samo do 150 vnosov na dan, kar je starejše v tistem dnevu pa ne.
Pa Gmail mi sedaj tudi nekaj mori da ta verzija ni več podprta.
Torej, ali obstaja kakšen dober vtičnik, ki bi rešil problem z veliko zaznamki? Pa nekaj boljšega za zgodovino.
Ampak tudi pri stari verziji ni idealno in se mi tudi na 2560x1440 resoluciji prehitro zafila, da moram potem scrollat dol. Seveda uporabljam tudi mape, ampak ni dovolj.
Pač ker dam praktično vse med zaznamke, razlog je tudi to da je History precej slab, in lahko prikaže samo do 150 vnosov na dan, kar je starejše v tistem dnevu pa ne.
Pa Gmail mi sedaj tudi nekaj mori da ta verzija ni več podprta.
Torej, ali obstaja kakšen dober vtičnik, ki bi rešil problem z veliko zaznamki? Pa nekaj boljšega za zgodovino.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS EdgeOddelek: Programska oprema | 2347 (1683) | MrNighthawk |
» | Whisper Monitor, dinamični požarni zid za AndroidOddelek: Novice / Android | 5909 (4313) | CaqKa |
» | Bitka brskalnikov za AndroidOddelek: Novice / Android | 9161 (7880) | PrimozR |
» | youtube dolpotegOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1014) | pino |
» | Firefox videiOddelek: Programska oprema | 1345 (992) | abstinent |