Forum » Problemi človeštva » Civilna iniciativa Apače - dvojna obdavčitev??
Civilna iniciativa Apače - dvojna obdavčitev??
Temo vidijo: vsi
ZaphodBB ::
Ne razumem konteksta tvoje zadnje trditve.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
jype ::
ZaphodBB> Ne razumem konteksta tvoje zadnje trditve.
Vsi bi imeli 10 jurjev neto, ampak raje vsi minimalca, kot da ima kdo drug 11 jurjev neto, če se le da.
Vsi bi imeli 10 jurjev neto, ampak raje vsi minimalca, kot da ima kdo drug 11 jurjev neto, če se le da.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Bob Rock ::
Verjetno nekaj v tem stilu: http://www.siol.net/priloge/kolumne/mih...
ZaphodBB> Ne razumem konteksta tvoje zadnje trditve.
Žal mi je, še vedno ne razumem.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
SimplyMiha ::
Verjetno nekaj v tem stilu: http://www.siol.net/priloge/kolumne/mih...
Moj soimenjak žal tu nima pojma. Ne gre za zavist, pač pa za nezdrav pohlep. Moč zmeša ljudem glavo, vzamejo več kot ljudstvo tolerira in že se kotalijo glave. Slovenska zgodovina je polna Kanglerjev.
Cervantes ::
Kanglerji so po mojem Avstrijci, vsa čast pokojni monarhiji.
Slovenski priimek bi bil po mojem Vedrar. Ampak kaj takega še nisem slišal, kakor tudi nič na kahla (naj mi ne zemeri moj Ahjavc).
In po mojem ja, bi bilo pametno prevzeti avstrijsko fiskalno lestvico. Saj od tistih 5% nad mejo revščine država itak tudi kasira "minimalca". Bi bilo marsikomu jasno, kam sodi.
Motivacija!? Ah, oslarija.
Slovenski priimek bi bil po mojem Vedrar. Ampak kaj takega še nisem slišal, kakor tudi nič na kahla (naj mi ne zemeri moj Ahjavc).
In po mojem ja, bi bilo pametno prevzeti avstrijsko fiskalno lestvico. Saj od tistih 5% nad mejo revščine država itak tudi kasira "minimalca". Bi bilo marsikomu jasno, kam sodi.
Motivacija!? Ah, oslarija.
Cervantes ::
luli ::
Delavci migranti po pravico na Evropsko sodišče.
A začnemo pobirati stave? Mislim, da bo država gladko izgubila.
A začnemo pobirati stave? Mislim, da bo država gladko izgubila.
luli ::
Ma težavo vidim s podpisniki. Podpisniku referenduma težko očitaš namen (za razliko od organizacije), kar pomeni, da na koncu ne upoštevajo glasu podpisnika zaradi izjave organizatorja kar je totalna neumnost. Prav tako se sklicujejo na primer in sodbe v primeru Ludvika Poljanca, kjer so gladko dobili po pi..i.
Skratka sodstvo pri nas je na psu. Da imamo pravosodnega ministra, ki krši človekove pravice je za totalitarno državo še nekako značilno. O nižjih in višjih sodnikih je tudi že bilo govora. Znajo pa tudi ustavni končati v istem košu. Če so se s primerom Patria in neodločitvijo še nekako izmazali imam občutek, da bodo tukaj pogoreli.
Skratka sodstvo pri nas je na psu. Da imamo pravosodnega ministra, ki krši človekove pravice je za totalitarno državo še nekako značilno. O nižjih in višjih sodnikih je tudi že bilo govora. Znajo pa tudi ustavni končati v istem košu. Če so se s primerom Patria in neodločitvijo še nekako izmazali imam občutek, da bodo tukaj pogoreli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obdavčitev dela v Avstriji (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 229358 (99917) | PersonaRuda |
» | Delo v Avstriji (Graz) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28234 (19185) | sampi |
» | DOHODNINA 2017, inženirji potegnili kratko... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 30264 (24245) | St235 |
» | Stroski delodajalca za tehnike Slo vs Aut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33242 (30217) | Matko |
» | Delo - Avstrija ( Graz )Oddelek: Loža | 27610 (13827) | Isotropic |