» »

Windows 7 in driverji (posodobitve)

Windows 7 in driverji (posodobitve)

Gutjerez ::

Imam eno vprašanje glede windows 7 x64 in posodobitev driverjev

Uporabljam prenosni računalnik Lenovo y580

In pred slabim tednom sem si naložil en program advanced-systemcare katerega mi predlago prjatelj. Ta program je predlago da naložim driver booster. Jaz že od vsega začetka nalagam samo driverje z uradne lenovo strani.
Ta program pa mi je za vsak driver napiso da je zastarel oz zelo zastarel. In seveda sem jaz to vse posodobil. A od takrat dalje je računalnik deloval drugače.
Naj še omenim da je laufalo vedno 96 procesov. kar se mi zdi zelo preveč.

Sedaj me zanima.

Ko se na novo naložijo windowsi. Je najboljše it na uradno stran in naložit driverje kateri manjkajo.
Potem tudi windows update najde umes neke drivere. jih išče z uradne strani ali svoje?
In potem zadnje vprašanje. Takim zadevam se naj izogibam kot je bil driver booster? res da so na uradni strani mogoče driveri pol leta starejši kot jih najde ta program. A mislim da niso nič kaj slabši. mogoče prav nasprotno.

Prosim za vaš nasvet.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech

gddr85 ::

tisti iz strani od laptopa nej bi ziher delovali, drugač win 7 najde skoraj vse driverje oz. jih že ima, razen grafične, zvočne, trackpada usb3, ipd., raznih programov, ki iščejo neke driverje se jst izogibam, pač dodaten program, ki ga v bistvu ne rabiš, če veš kaj iskat
če ne, greš pa iskat na stran proizvajalca oz. najdeš na netu določen driver, ki ti manjka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gddr85 ()

solatko ::

Driver boster je crap program. Vrži dol in potegni gonilnike s strani proizvajalca.
Delo krepa človeka

GTX970 ::

ThinkVantage System Update
http://support.lenovo.com/en/documents/...
Ne dela na vseh modelih.

Če ne podpira tvojega raje šoferje najdi na lenovo strani.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB ključa ne prepozna samo na mojem računalniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
6934 (827) crtomirv
»

graphics driver

181237 (1022) pudlcek
»

Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostop

378556 (7762) Invictus
»

Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?

303938 (1388) ekran
»

Nalaganje driverjev

171438 (1107) Gutjerez

Več podobnih tem