Forum » Kaj kupiti » Nakup Fan-Controlerja
Nakup Fan-Controlerja
miraldi ::
Zanima me kateri fan controler naj kupim, potrebujem pa za regulacijo štirih ventilatorjev. Zaželjeno je, da ima controler funkcijo za izklop vrtenja vseh ventilatrojev.
Najraje bi kupil v Sloveniji.
Najraje bi kupil v Sloveniji.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
miraldi ::
Matična nima možnosti da priklopiš ventilatorje gor in jih reguliraš?
Hja nebi vedu. Matična je Gigabyte z77m d3h.
Tole sem drgač gledu: http://www.mlacom.si/scythe-kaze-chrono...
Za videz mi je vseeno, ker bo itak pod masko skrit. Važno da lahko štimam hitrost ventov in jih tudi čisto ugaasnem.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()
Bolhač ::
Da ne odpiram nove teme.
Sem v iskanju regulatorja obratov. Trenutno sta v izboru BitFenix Recon (34€) in Scyhte Kaze Chrono (33€), ki ustrezata kriterijem: priklop 4x140mm in touch/brez večjih gumbov, ker se sprednja stranica ohišja zapira.
Zanima me, če premore kdo kakšne izkušnje z omenjenima oziroma se predlaga kaj drugega. Predviden budget je v okviru zgornjih, če se dobi kaj cenejšega pa nič narobe.
Hvala v naprej.
Sem v iskanju regulatorja obratov. Trenutno sta v izboru BitFenix Recon (34€) in Scyhte Kaze Chrono (33€), ki ustrezata kriterijem: priklop 4x140mm in touch/brez večjih gumbov, ker se sprednja stranica ohišja zapira.
Zanima me, če premore kdo kakšne izkušnje z omenjenima oziroma se predlaga kaj drugega. Predviden budget je v okviru zgornjih, če se dobi kaj cenejšega pa nič narobe.
Hvala v naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Regulator obratov, kateri?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3216 (2314) | Shadow666 |
» | Regulator obratovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4378 (4018) | stock |
» | VentilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2232 (1927) | Kr_Edn |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5066 (4077) | C_maniak |
» | Težave z Vantec Nexus NXP-201Oddelek: Pomoč in nasveti | 1154 (1065) | alfarulz |