Forum » Loža » nakup iz tujine
nakup iz tujine
chrispy ::
Pozdravljeni! Pred kratkim sem spraševal če obstaja kakšna spletna trgovina v sloveniji za nakupe iz tujine. Sem si končno uredil paypal tako da tega ne rabim. Me pa zanima če je že kdo naročeval od raznih kitajcev na ebayu/aliexpres itd... Koliko časa je trajalo da pride pošiljka? Je bilo vse uredu? kako je kaj s carino? zanimajo me vaše izkušnje preden se zares odločim z nakupom
lp
lp
MIHAc27 ::
Ene 3 teme na to so že odprte in dokaj aktualne.. malo poišči...
BDW. Spletna trgovina v Sloveniji za nakupe v tujini? Tole se rahlo izključuje, razen če bi preko mene rad nekaj naročil. Ampak si seveda vzamem provizijo :D
BDW. Spletna trgovina v Sloveniji za nakupe v tujini? Tole se rahlo izključuje, razen če bi preko mene rad nekaj naročil. Ampak si seveda vzamem provizijo :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHAc27 ()
damjan1980 ::
verjetno obstaja na vsakem slovenskem forumu na x tematiko vsaj 10 tem o internetnih nakupih. Bos moral malo poiskati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Žar na oglje, Weber, Tepro, Landmann po čim boljši ceniOddelek: Loža | 2997 (2683) | Nahrbtnik |
» | Jacob direkt izkusnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12197 (8061) | kobal4 |
» | Cena za spletno trgovino?Oddelek: Izdelava spletišč | 6557 (5608) | HardFu |
» | Nakup iz Zda spletne trgovineOddelek: Loža | 1180 (1081) | andi1113 |
» | zakaj so v tujini neprimerno cenejši prenosniki kot c sloveniji??Oddelek: Kaj kupiti | 1991 (1350) | wishmaster |