Forum » Pomoč in nasveti » Najboljši program za formatiranje
Najboljši program za formatiranje
lommmp ::
Živjo,
kupil bom SSD disk in na njega naložil Windows. Zato bom formatiral moj trenutni HDD, ki je poln nesnage.
Ampak ker hočem obdržati kar nekaj pomembnih programov potrebujem program za formatiranje, ki bo disk popolnoma očistil in še vedno pustil določene stvari na njem.
Če poznate kak dober program v katerem bi lahko označil kaj želim obdržati in vse drugo naj se zbriše, prosim da poveste.
Predlogi za hiter in poceni SSD disk so tudi dobrodošli.
Hvala in LP
kupil bom SSD disk in na njega naložil Windows. Zato bom formatiral moj trenutni HDD, ki je poln nesnage.
Ampak ker hočem obdržati kar nekaj pomembnih programov potrebujem program za formatiranje, ki bo disk popolnoma očistil in še vedno pustil določene stvari na njem.
Če poznate kak dober program v katerem bi lahko označil kaj želim obdržati in vse drugo naj se zbriše, prosim da poveste.
Predlogi za hiter in poceni SSD disk so tudi dobrodošli.
Hvala in LP
radmannsdorf ::
Shrani si vse stvari ki jih želiš obdržati na USB ali DVD in potem disk formatiraš. Če brišeš samo določene stvari, to ni formatiranje, ampak brisanje. In za formatiranje ne potrebuješ nobenega dodatnega programa. Po naslovu sodeč, ti ni ravno jasno kaj sploh formatiranje je, zato je mogoče boljše da za to prosiš kakšnega prijatelja, da ti pomaga :)
SSD kupi Crucial MX100 ali Intenso(če hočeš najcenejšega).
SSD kupi Crucial MX100 ali Intenso(če hočeš najcenejšega).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Valentin ::
Obdržati si verjetno mislil osebne podatke (slike, dokumente, certifikate...), pa mogoče programe v inštalacijski obliki. To lahko skopiraš na zunanji medij ali nesistemsko particijo, ki jo pač ne boš formatiral (če jo imaš skreirano, seveda).
Vse ostalo boš moral inštalirati na novo...
Vse ostalo boš moral inštalirati na novo...
vorantz ::
Po moje hoce tip obdrzat program files mapo in misli da bodo v novi namestitvi windowsov se vedno namesceni programi
Nau slo tko
Sploh pa ja...format je whipe vsega...tehnicno sploh ni mogoce nekaj zbrisat nekaj pa ne
Nau slo tko
Sploh pa ja...format je whipe vsega...tehnicno sploh ni mogoce nekaj zbrisat nekaj pa ne
lommmp ::
Vem kaj je format, mislil sem da obstaja kak program, ki bi lahko datoteke ki jih želim obdržati dal na cloud in po formatiranju nazaj. Ampak očitno ne.
Ne, ne želim obdržati program files mape.
Hvala vseeno
Ne, ne želim obdržati program files mape.
Hvala vseeno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zbrisati Win 7 mape s kloniranega HDD-jaOddelek: Operacijski sistemi | 627 (516) | stb |
» | Nadgradnja računalnika - pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6197 (5488) | iDare |
» | Na koliko casa formatirate?Oddelek: Loža | 2607 (1464) | floyd1 |
» | Počasnost računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4198 (3711) | solatko |
» | Sandisk obljublja stokrat hitrejše diskeOddelek: Novice / Diski | 4935 (3389) | zee |