Forum » Operacijski sistemi » Kako zbrisati Win 7 mape s kloniranega HDD-ja
Kako zbrisati Win 7 mape s kloniranega HDD-ja
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Prenosnik sem opremil z Samsungovim SSD-jem in nanj skloniral Win 7 iz HDD-ja s pomočjo samsungovega orodja, ki je priloženo SSD-ju. V BIOS-u sem nasatvil zaporedje bootanja in zadeva dela bp. Je pa na HDD-ju ostalo nekaj map (Windows, Program Files in Program Files (x86) ). Te bi rad zbrisal, ker so odveč, pa še kakšnih 14,5 GB prostora bi s tem sprostil. Tu pa nastane težava, zadeve ne morem zbrisati ne kot uporabnik, ne kot administrator. Napiše mi: "You require permission from TrustedInstaller to make changes to this folder".
Ima kdo kakšno idejo, kako urediti zadevo?
LP
Jože
Prenosnik sem opremil z Samsungovim SSD-jem in nanj skloniral Win 7 iz HDD-ja s pomočjo samsungovega orodja, ki je priloženo SSD-ju. V BIOS-u sem nasatvil zaporedje bootanja in zadeva dela bp. Je pa na HDD-ju ostalo nekaj map (Windows, Program Files in Program Files (x86) ). Te bi rad zbrisal, ker so odveč, pa še kakšnih 14,5 GB prostora bi s tem sprostil. Tu pa nastane težava, zadeve ne morem zbrisati ne kot uporabnik, ne kot administrator. Napiše mi: "You require permission from TrustedInstaller to make changes to this folder".
Ima kdo kakšno idejo, kako urediti zadevo?
LP
Jože
Furbo ::
Sformatiraj ga, če ni gor nič drugega kar bi želel obdržati.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Pozdrav
Formatiranje ni ravno zaželeno, je precej drugega gori, na srečo samo podatki. Če ne bo šlo drugače, bom naredil tako, bom pa prej počakal (in iskal) druge predloge....
LP
Jože
Formatiranje ni ravno zaželeno, je precej drugega gori, na srečo samo podatki. Če ne bo šlo drugače, bom naredil tako, bom pa prej počakal (in iskal) druge predloge....
LP
Jože
Pozdrav
stb, zdaj sem se pa poknil po čelu . Kako se nisem tega spomnil! Hvala!
LP
Jože
stb, zdaj sem se pa poknil po čelu . Kako se nisem tega spomnil! Hvala!
LP
Jože
Pozdravljeni
Porihtano s pomočjo Ubuntu live CD-ja....
stb, še enkrat hvala....
LP
Jože
Porihtano s pomočjo Ubuntu live CD-ja....
stb, še enkrat hvala....
LP
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Single pin connector - iščem čim manjšegaOddelek: Strojna oprema | 1113 (883) | I__I |
» | Free CAD programiOddelek: Programska oprema | 9870 (8323) | neboben |
» | Win7 ura se ponastaviOddelek: Operacijski sistemi | 3652 (3106) | Barbarpapa2 |
» | Težava s prijavljanjem na slo.techOddelek: Omrežja in internet | 1592 (1128) | Barbarpapa2 |
» | Snemanje zaslona / Screen Recording - z čim ? :OOddelek: Programska oprema | 7577 (7059) | dzinks63 |