Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj ne dela en zvočnik (SW 5.1 Genius)
Zakaj ne dela en zvočnik (SW 5.1 Genius)
pIMu ::
Lep pozdrav!
Priklopil sem zvočnike 5.1 na Creative Audigy Live player 5.1 bulk pa je nastal problem in sicer ne dela center. Potem sem probal priklopiti v SB drugace ni delal en front itd. Taka da z zvočniki je vse vredu, zdaj pa me zanima kaj bi lahko blo narobe, da vedno en zvočnik ne dela ne glede kako priklopiš. Naložil sem tudi driverje, ki sem jih dobil zraven na installacijskem cd-ju pa isto nič, tak da???
Prosim pomagajte.
Priklopil sem zvočnike 5.1 na Creative Audigy Live player 5.1 bulk pa je nastal problem in sicer ne dela center. Potem sem probal priklopiti v SB drugace ni delal en front itd. Taka da z zvočniki je vse vredu, zdaj pa me zanima kaj bi lahko blo narobe, da vedno en zvočnik ne dela ne glede kako priklopiš. Naložil sem tudi driverje, ki sem jih dobil zraven na installacijskem cd-ju pa isto nič, tak da???
Prosim pomagajte.
varjag ::
Seveda center ne dela, saj glasba in divx-si niso posneti v zvoku 5.1
Ko boš vstavil DVD film, ki podpira zvok 5.1, ti bo center vsekakor delal, namenjen je govoru. Center dela tudi v nekaterih divx filmih, ki so posneti z AC3 koedkom za zvok ( moraš imeti inštaliran AC3 filter in ga nastaviti na zvok 5.1 )
Pa lep pozdrav, tudi mene je to mučilo in mi dalo dve neprespane noči.
A ti poznaš koga, ki ima tiskalnik HP 5550 in ga zna uporabljati ?
Ko boš vstavil DVD film, ki podpira zvok 5.1, ti bo center vsekakor delal, namenjen je govoru. Center dela tudi v nekaterih divx filmih, ki so posneti z AC3 koedkom za zvok ( moraš imeti inštaliran AC3 filter in ga nastaviti na zvok 5.1 )
Pa lep pozdrav, tudi mene je to mučilo in mi dalo dve neprespane noči.
A ti poznaš koga, ki ima tiskalnik HP 5550 in ga zna uporabljati ?
pIMu ::
A to je to , jaz pa sem mislil da bi to vseenoo slo .
Potem pa tak o.k.
Hvala!
Za tiskalnik pa ne vem, ce pa kaj zvem ti javim.
V čem pa je problem s tem tiskalnikom?
Potem pa tak o.k.
Hvala!
Za tiskalnik pa ne vem, ce pa kaj zvem ti javim.
V čem pa je problem s tem tiskalnikom?
varjag ::
Ne vem kako je s tretjo - photo kartušo, vstavim jo lahko le na mesto - režo črne kartuše, vendar potem ne morem tiskati teksta.
Če ti slučajno kaj pride na uho...
Varjag
Če ti slučajno kaj pride na uho...
Varjag
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zadnja dva zvočnika ne delata (5.1)Oddelek: Zvok in slika | 1793 (1646) | echoman |
» | Optični kabel in 5.1 zvokOddelek: Zvok in slika | 5068 (4397) | shark_nm |
» | problem z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 1047 (1047) | sojko |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1908 (1527) | igorjan |
» | AC97 na ABITKD7 + zvok na bsplayerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (1070) | Blup |