Forum » Programska oprema » Powerchute ter ESXI/Hyper-V
Powerchute ter ESXI/Hyper-V
psychoshorty ::
Pozdrav,
imam dva Esxi hypervisorja (dva fizicna serverja), katera sta priklopljena na APC-jev UPS SMT-3000RMI2U SMARTUPS 3000VA. Problem imam (kateri se zgodi res redko, a se), da vcasih pride do vecjega izpada elektrike in UPS enostavno ne zmore zdrzat. Rad bi uporabil Powerchute, ki bi masino ugasnil pravilno in predcasno dol.
Kolikor sem gledal, imam vec moznosti, a iscem "najlazjo" za implementirat in seveda, da naredi to, kar mora. Gledal sem za Virtual appliance, ampak s tem nimam kaj dosti izkusenj (UPS ima NMC) in pa nek dodatek za Esxi. Pa me zanima, ce imate vi konkretno kaksne izkusnje s tem?
Rad bi samo (ce se da?), da se hypervisor ugasne dol preden sfali stroma in da imajo virtualke clean shutdown, ne da so potem virtualni diski corrupted. Hvala vam za vsako pomoc. Upam, da sem problematiko dovolj jasno opisal.
imam dva Esxi hypervisorja (dva fizicna serverja), katera sta priklopljena na APC-jev UPS SMT-3000RMI2U SMARTUPS 3000VA. Problem imam (kateri se zgodi res redko, a se), da vcasih pride do vecjega izpada elektrike in UPS enostavno ne zmore zdrzat. Rad bi uporabil Powerchute, ki bi masino ugasnil pravilno in predcasno dol.
Kolikor sem gledal, imam vec moznosti, a iscem "najlazjo" za implementirat in seveda, da naredi to, kar mora. Gledal sem za Virtual appliance, ampak s tem nimam kaj dosti izkusenj (UPS ima NMC) in pa nek dodatek za Esxi. Pa me zanima, ce imate vi konkretno kaksne izkusnje s tem?
Rad bi samo (ce se da?), da se hypervisor ugasne dol preden sfali stroma in da imajo virtualke clean shutdown, ne da so potem virtualni diski corrupted. Hvala vam za vsako pomoc. Upam, da sem problematiko dovolj jasno opisal.
Dami ::
Inštaliraj si najprej vmware VMa na katerega boš pol uploadal powerchute network shutdown za esxi. Vse potrebne manuale najdeš tam zraven na apcjevi strani.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri strojni RAID kontroler? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9412 (5893) | levaky |
» | Strežnik za malo podjetjeOddelek: Kaj kupiti | 4063 (3276) | SasoS |
» | Virtualizacija - s čim naj zamenjam Vmware serverOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1159) | c3p0 |
» | močnejši PC namesto strežnikaOddelek: Kaj kupiti | 2485 (2065) | toxius |
» | Izšel brezplačni VMware ESXi HypervisorOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7515 (4672) | BlueRunner |