» »

Prenovljeni BOF

Prenovljeni BOF

mato22 ::

Danes sem bil v BOF-u in sem bil kar presenečen nad ponudbo, ki jo imajo sedaj.
V vitrini imajo tudi Thermalright SLK900 ter Antec in Delta ventilatorje.
Pa tud Antec napajalnike, Crossair rame, ...
V glavnem se splača pogledat pa tud cene so v redu.
  • odbrisal: Primoz ()

DenniS ::

majo kaki homepage?

Lethal-Angel ::

Pa baje majo Microsoftov sidewinder force feedback wheel za sam 20k sit8-O 8-O
Bo treba it mal pogledat:D

rap3r ::

Zdravo puma hm ti tud tm delaš?
Jz sm od morfa sodelovc oz on je moj vodja:D
Drgač si pa zlo lepo napisu...in se strinjam s tabo da je takih trgovin v slo veliko premalo...zelo lepo od bofa da se je vrgel v to zdej v sloveniji čakamo samo še trogvino ki se bo specializirala samo in izklučno za to da bo mela res najbol eksotično in najnovejšo robo po konkurenčnih cenah...tist k se bo tega lotu bo meu zagotovljen uspeh!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

frenk ::

al majo dlt3c proce?:D

iration ::

Kupovati v BOFu bi bilo potratno, tako kot tudi v Big Bangu. Saj kaj se najde po normalni ceni, večina pa je ubijalskih.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Popeye ::

Če pa tm dela tok folka iz slo-techa bom pa res prsu mal pogledat >:D ......rabm en dobr hladilnik.:)
lp

mato22 ::

Tud jest se bom še oglasu, sam da dobim nakazan denar. Sej se mi je kar mal dozdeval, da more met tu vmes nekdo prste, ki se spozna na računalnike, ker v takih velikih trgovinah nikjer ne dobiš tako kvalitetne robe in to vse na enem mestu.
Pa če morphiling1 tam dela, pol pa sploh pridem.

DSmidgy ::

Men so pa cene bolj pomembne od prodajalca. A je mogoče kakšen cenik na internetu?

puma ::

infectiphibian,

očitno nisi bil v zadnjih dnevih v BOFu. Tam prostore nima več v najemu ATR zato ne moreš enačiti Bigbange in BOF. ATR je še naprej v BigBangih. Sej jest tudi grem kupit procesor v Italijo pa se ivo dobim nazaj. Tudi v kaksni garazni firmi naredijo posel, samo, da kupis pri njih. Meni gre grozno na jetra, ker slovenski uvozniki zajebavajo ljudi, ker uvazajo zastarelo in no name robo, kjer nas dobro oderejo. Zato v prvi rundi tudi ni vse blago v Bofu, ker poznam evropske cene in ne bomo prodajali recimo prejšne serije LCD Samsungov po cenah iz prejšnega leta. Zdaj čakam nove ponudbe, ker je parim ljudem prišlo, da me ne morejo nafintirat. Kot sem že rekel idealni ne bomo nikoli zaradi velikosti in razmer v samem podjetju. Vsaj pridi pogledat pa gremo na eno kavo. :)

sash ::

dajte neko stran zrihtat da si lahk robo pogledamo in nakupimo tud tisti ki nismo iz tistih krajev, če ste sami računalničari tam to nebi smel bit problem >:D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sash ()

puma ::

DSmidgy,

cenik na žalost še ni na internetu, ker je domena šele pred parimi dnevi registrirana. Mislim, da bo trajalo kakšne 3 teden. Če te zanima kaj posebnega mi pošlji mail ali še boljše pokliči BOF 01 5484460. Cene smo konec tedna naštelali na najnižje ponudbe normalnih firm v Sloveniji. To pomeni, da nismo upoštevali nekih neznanih firm, katere kr neki oglašaujejo in nimajo nič na zalogi. Če si prebral zgoraj, ko sem pisal akcijske cene si lahko misliš, da je to neka čudna roba. Vendar no name produktov ne prodajamo. (z izjemo firme Genius in ene par drobnarij, kartere velika trgovina za maso mora imeti). Siguren sem , da je od tistih kateri prodajajo blago na policah(ne po naročilu) v 99% najceneje v Sloveniji ali vsaj izenačena cena. OK v to ne štejem igre, kjer imamo normalno visoke cene, ker drugače ne moreš vzdrževati takšne zaloge.

mato22 ::

Kolikor sem jaz gledal cene so bile zlo v redu, v bistvu enake kot pri AGT ali kje drugje, kakšna stvar se pa celo dobi ceneje., tko da jest pravim da je zlo v redu da imajo tud take trgovine oddelek, ki je malo bolj specializiran in ne tako kot drugje, ko maš recimo na razpolago dve grafični kartici pa konec.
Pa tud to je v redu, da tam delajo vsaj taki ljudje, ki se vsaj spoznajo na tisto kar prodajajo, kar je zlo v redu za tiste, ki o računalnikih ne vejo toliko, pa bi radi za svoj denar dobili največ.

iration ::

V zadnjih dnevih pa res nisem bil v BOF-u. I'll give it a second chance :)
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

freserovski ::

puma..., daj napiši mail...
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Marjan_2 ::

Tko kot v AGTju? Kulsko!


Kje pa sploh je ta BOF? :)

sajmon ::

Kje pa sploh je ta BOF? :)


V BTC-ju, nasproti Koloseja

DSmidgy ::

To mi je zlo všeč da bo veliko izbire na enem mestu - zaradi reklamacij. Do sedaj sem namreč kupoval po komponentah glede na cene v trgovinah. In potem kaj med sabo ni bilo kompatibilno (najcenejša roba). In potem ne moreš zahtevati menjave zaradi nekompatibilnosti, sploh če napako ugotoviš po 8ih dneh. Bom kar počakal, da cenik ven pride - se mi ne mudi tako z nakupom.

matter ::

Bof itak rula :) Pekač za 12 jurjev :)

Sicer pa ima veliko pomankljivost:

NI SPLETNE STRANI ---> PA SPLETNE TRGOVINE

To jih mal omejuje :(

Sicer pa baje v Kranju gradijo, tko da bo mal boljše :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matter ()

Dr_M ::

ze zadnic sm biu presenecen ko sm v bofu vidu leadtek winfast a280le td za 39990sit kar se je ceneje kot v taipanu. drugac pa 10k sit cenej kot v agt,mlacomu....
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

OZZY ::

naj nabavjo tjhermalright slk800 pa ga takoj kupim. Red rat ga trenutno ne bo uvozu -- ali pač????
Go with the flow.

frenk ::

matter:kje u kranju?

asPeteR ::

Kolk stane SLK-900?

In kaksen je naslov HPja? oz bodocega HPja?

swar ::

Ja dejte narest tak cenik ala mlacom,sej ne rabte slikic limat zravn,pa nej bo vzdrzevan pa boste se ene par kupcev pridobil...

puma ::

SLK900 je 15390, SLK 800 Red Rat ne misli uvazati, ker stane približno enako kot SLK 900. Na tem naslovu je kr neki
http://www.buildingoffun.com/, drugace bo pa nov naslov www.bof.si. Takoj po prvomajskih praznikih imam sestanek z direktorjem na to temo. Leadtekov v akciji je zmanjkalo in jih dobimo spet v ponedeljek. Zraven pridejo še abitke BH7 in še ena serija Corsair ramov - Morpling1 ve točno kateri. Volani sidewinder ff so samo se eni trije, vendar dobimo konec prvega tedna v maju še 20 kosov. Cene grafik se ne mislijo v kratkem spreminjati, v sredi maja pa pride ultra 5800. V sredi maja bo baje tudi cel kup novih mamaplatk. Za tiste kateri sprasujete kje je BOF: v Ljubljani točno nasproti Koloseja - velika modra bajta. Novega je še RED RED soba z največjo izbiro(na policah) pornografskih DVDjev in VHSjev, končno zelo dobra audiofilska/ videofilska demo soba, demo studijo Bang & Olafson in zunanji vrt, kjer naj bi bil poleti tudi zunanji disko(ali nekaj podobnega). Delovni čas od 10h - 21h, Bar in CD,DVD oddelek(+RED RED jasno:)) pa do 1h ponoči. Upam, da nam bo uspelo izpeljati tudi nekaj demonstracij racunalniške opreme in kakšno predstavitev novosti. Morda tudi kakšen igračarski LAN in kakšno tekmo Magica.
Moj sluzbeni email je: roman.marinsek@bofex.si.

frenk ::

puma:nekj se je govoril o gradnji bofa v kranju...al je to res??

puma ::

Nove trgovine naj bi bile v roku enega leta v Mariboru, Celju in Kranju. V tujini se odpre na Dunaju v maju in 2 x v Zagrebu ogromni trgovini - od teh prva v novembru. Mene osebno je Kranja malo strah, saj je zelo blizu Ljubljane, računalniški oddelek pa naj bi bil enako velik kot ta novi v Ljubljani. Ali boste kupovali potem v Kranju?

DSmidgy ::

Ne se bat. Koliščarji se ne bojo v Kranj vozil :) Jest drugač samo stanujem u Žabariji, k študiram tam. Drugač je pa od cen odvisno. Če bo drugje ceneje bom drugje kupoval. Pa še to: kakšno garancijo ima komplet računalnik? Kako je s posameznimi komponentami?

matter ::

Mislm da je stavba za novim Merkurjem. Okvir je že zgrajen. Tam naj bi bil BOF.

OZZY ::

Ja puma vem, da jih ne mislijo uvažat. Samo cena kot si rekel ni tako velika. Pa mora bit. Vsaj 2000 kot je v tujini. Kar je sicer 2000 več kot ax-7.
Nimajo vse plate tistih lukenj okoli za hladilnike. Jaz vem da bom nabavil slk 800 zlepa al zgrda.:D -- verjetno v nemčiji. Dobro pa bi bilo, če bi uvozili vsaj SK-7, ki je boljši od ax-7 pa verjetno bi bil še cenej. Tega bu tudi takoj nabavil--če bi se ga dal dobit.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OZZY ()

mato22 ::

Dons sem bil spet v Ljubljani in se nisem mogu upret, da ne bi šel še enkrat pogledat v BOF, ker sem šel glih mimo, ker sem zadnjič vse bolj na hitro pogledal.
"Puma" tam pri ohišjih sem vidu da mate tud stranice s pleksijem za chiefteca. Vidu sem modro in črno pa me zanima, če se da srebrno tud dobit pa kolk stane???Rabm tisto z ventilatorjem na stranici

boštjan ::

Nove trgovine naj bi bile v roku enega leta v Mariboru, Celju in Kranju.

to mi deli, ker comtron rabi konkurenco.

Han ::

Ja, v Celju rabimo eno "ornk" štacuno, ker večje žalosti kot je zdaj, skoraj ne more biti. :P

mato22 ::

Aja pa še a mate procesorje samo box varijanto al jih mate tud posebej?? Ker sem v vitrini vidu sam box varjanto pa me zanima?

boštjan ::

a ni bolje dat kaka 2 jurčka poleg ,pa met 3 leta garancije

mato22 ::

To je pa tud res, čeprov tistga hladilnika nebi rabu ampak mogoče vseen prov pride če ne druzga pa za staro kišto.

puma ::

Hja, takšna velika trgovina ne more imeti vsega, zato imamo samo box varianto procesorjev, pa še to ne vse kar obstaja. No, če dobim ta pravo ponudbo bo tudi kakšen drug procesor v vitrini :) Sploh je problem prodaja OEM. Sej če se človek spozna problema ni, je pa veliko kupcev, kateri se jezijo ko naprimer kupijo pekač, pa mislijo da jim manjka kabel in ne znajo niti gonilnke poiskati na netu.
Garancije je toliko kot jo dajo uvozniki. Nekateri dajo podaljšano garancijo, katero je po moje smiselno plačati za prenosne stvari kot so notebooki in dlančniki.
Kar se tiče zelo tehničnih vprašanj (tudi za takšne stvari kot je stranica ohišja v željeni barvi) se obrnite na Morphlinga1, ker je tehnično podkovan in stalno kontaktira dobavitelje za vsako malenkost. Moja funkcija je bolj komercialna.
Tisto kar se gradi za Merkurjem v Kranju bo najbrž novi Big Bang. Velikost prodajnih površin bo 2000 m2. Kje bo točno BOF(če bo) ne vem, videl sem samo načrt in naj bi imel 1000m2, od tega 350m2 za PC.
OZZY, v RED Ratu so dečki na mestu in mislim, da ti bodo uvozili eno osemstotico, če bodo zihr, da jo boš res kupil. Pogovori se še z Morphlingom1. Morda potem ne bo potrebe po extra uvozu.
Cenik bo verjetno lepo oblikovan in upam, da bo tudi pregleden in logičen.(strinjam se da za prvo silo je Mlacomov čist kul) Popravljal naj bi se avtomatično s spremembo cene v sami trgovini.

boštjan ::

Puma any word for štajersko prestolnico.

puma ::

Za Štajersko prestolnico? OK moj fotr je Štajerc :)
Planiran je BOF v velikosti cca Mariborskega Big Banga in naj bi stal v sledečih 12 mesecih. Po izbiri in stilu bo podoben Ljubljanskemu. Več ne vem in upam, da bo temu res tako.

Han ::

Če se ne motim, sta BOF in Big Bang tako ali tako v lasti Bofexa. Zakaj ne bi raje uredili in izboljšali ponudbo v že obstoječih trgovinah?

Pravzaprav me čudi od kod Bofexu toliko denarja, da na veliko odpira nove trgovine, če je v obstoječih ponudba povprečna in cene relativno visoke.

boštjan ::

Puma kolko veš je reklama s strani prodajalca na slo-techu prepovedana.Dovoljeno je da se uporabniki foruma o štacunah pogovarjajo,a zaposleni v njih pa ne smejo dajat EPP za svoje produkte.Bila je dilema ,da se tema izbriše a smo se odličili za bolj milo potezo in to je da te opozorim da ne reklamiraš več svoje firme.
OK ;)
Za vse nadaljne inf. uporabite PM z uporabnikom PUMA.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boštjan ()

asPeteR ::

Hmm, mogoce je res reklamiranje ... TODA, mislim, da je namen slo-techa, da ustreze predvsem in samo uporabnikom strani. Torej naceloma je reklamiranje ZELO motece ...
SAMO, ce pa uporabniki izvemo, da kaksen dober deal, za kaksne produkte, ki jih drugace dobiti itd ... Mislim, da je tako reklamiranje ZELO dobrodoslo! Magari s strani trgovca.

Vidi se ze po stevilu postov, da BOF obeta ... Bomo videli.

Itak, bo pa VSA fora v cenah ... Ce ne bo nekaj(vsaj) ugodnih dealov ne bo nic!

OZZY ::

Joj boštjan ne bluzi zdej z tem oglaševanjem. pa bi ga ti prej preeko ZS spraševal ne pa sedaj o si že vse zvedu, drugi naj pa bi zdej preko ZS. Bi lahko že prej to napisal pa bi blo. Smešno kot marskikaj drugega.:\ :\

naj človek lepo pove kako je in kako bo ter kaj se da alli se bo dalo dobiti, ker so to info iz prve roke in lahko tako uprabniki zvejo več info kot preko ZS. Ne samo kar njih zanima ampak še ostale stvari.
Go with the flow.

malinavc ::

mato22 je ziher ista oseba kt puma! al se pa poznata, pa je mato začel thread, zdej pa puma bluzi kak je njihova štacuna oh in sploh...hehe, sam kaj k pobje ne veste da se z hardwerom danes ne da več služit, no vsaj ne tak k mislite vsi tle, de si kr bogataš če prodaš 2 procesorja pa modem, v resnici ma zdele bof, če ma res take cene kt jih ma, sam pokrite stroške! v bistvu grejo zdele in še encajt v minus! Pri hardweru je jeba k morš dat garancijo, pol pa en disk dobiš nazaj, pa ti gre zaslužk pa še par jurjev! Keš je v programih in vzdrževanje le-teh! Nimam nič proti bofu ali pumi, sam naj se ta tema zaklene, ker je to čisto oglaševanje! Še mal pa se bojo naročila tle zbirala...
...odvisno s katere perspektive gledamo...

mato22 ::

Sorry ampak "Pume" jest ne poznam, tako kot tudi ne morphilinga1, ampak sem začel ta post čist tko sam da povem pač, da majo dobr založeno štacuno in da se da dobit zelo dobre stvari, ki jih drugje nimajo.
V BOF sem šel čist tko mal pogledat pa sem opazu, da so vse skup prenovil in sem dal vedeti tudi drugim, da se splača pogledat.
Drugače sem se pa hotu že včeraj mal spoznat z morphilingom1, pa so mel glih delo in so skoz letal sem in tja.
Tko da jest nobenga še ne poznam ampak upam da se naslednjič ko bom v BOF-u mal bl spoznamo.

boštjan ::

OZZY,ne bluzim,ker je opozorilo bilo izdano po posvetovanju "tajne policije".Priznam pa da sem zajebo, da ga nisem vprašal prek PM


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem thermalright slk 900a

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
211556 (1272) burkiburke
»

Kateri hladilnik?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
351826 (1267) Grimlord

Prenovoljeni BOF

Oddelek: Kaj kupiti
244759 (3556) morphling1
»

Kateri hladilnik???

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
311535 (1150) =Exceed=
»

Oglaševanje na st in cenzura

Oddelek: Slo-Tech
261588 (1100) Primoz

Več podobnih tem