Forum » Loža » Ravnatelj storil samomor
Ravnatelj storil samomor
Temo vidijo: vsi
Looooooka ::
Človek ni naredil samomora zaradi gonje ampak zato, ker je mel v življenju sfaljene kriterije uspešnosti.
Edein izmed teh je bil fake slika popolne družine, ki jo je prikazoval na zunaj. Ugled ravnatelja je verjetno spadal zraven.
Za samomor si kriv izključno sam. VEDNO. Ne glede na to kaj kdorkoli reče o tebi. Kot odrasla oseba moraš tud tako "afero" prebolet tko kot si verjetno prebolel že marsikaj drugega.
Če so lahko najsntnice prebolele razne afere s slikami in filmi bi jih lahko tudi on.
Ne iščite izgovorov za to dejanje. Jih ni.
Edein izmed teh je bil fake slika popolne družine, ki jo je prikazoval na zunaj. Ugled ravnatelja je verjetno spadal zraven.
Za samomor si kriv izključno sam. VEDNO. Ne glede na to kaj kdorkoli reče o tebi. Kot odrasla oseba moraš tud tako "afero" prebolet tko kot si verjetno prebolel že marsikaj drugega.
Če so lahko najsntnice prebolele razne afere s slikami in filmi bi jih lahko tudi on.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
PaX_MaN ::
shmandi ::
Tukaj torej dilema. Ampak očitno je dilema samo pri meni, ostali ste precej zaverovani v svoj prav (brez prave podlage seveda)
Torej praviš da me mora tožilstvo ali policija spustit v svoje prostore, četudi majo gor biometrične ključavnice, ker pač "omg javni prostor je to!"?
Napisal(a) si samo še eno neumnost od že mnogih v tej temi...
V noben prostor, pa naj bo še kako javni kraj te ne rabijo spustit samo zaradi tega, ker se ti tako zaželiš
2. javni kraj je vsak prostor, ki je brezpogojno ali pod določenimi pogoji dostopen vsakomur;
3. zasebni prostor je prostor, ki je v zasebni lasti ali posesti in je dostop vanj dovoljen le s soglasjem lastnika ali lastnice (v nadaljnjem besedilu: lastnik), posestnika ali posestnice (v nadaljnjem besedilu: posestnika), ali druge upravičene osebe;
In AndrejO ti je dal črno na belem, da kabinet (ravnatelja?) to ni. Zgleda mate sam eni tle probleme "brez prave podlage"...
Ne ga no srat, polno ljudi je k so storil samomor potem ko so jih po FB/telefonu/mejlih/... nadlegovali.
Otrok, ki bi jih morali odrasli obvarovati.
On ni bil otrok in bi si to pomoč/varstvo lahko poiskal sam.
Pa ne pozabi, da je bil v poziciji kjer je bil sam odgovoren za druga življenja. Torej bi že v osnovi moral med mal več podlage na tem področju kot večina ljudi.
Jaz nič ne trdim, razen tega, da to sploh ne vpliva na to debato.
Res ne vpliva na debato. Samo zmotilo me je v tej temi, ker mnogi tako prepričano navajajo, da je kabinet zasebni prostor. Sam pa nisem tako prepričan glede tega.
Zadeva je precej žalostna. Po mojem mnenju ni prev, da se kaj takšnega dogaja v kabinetih... Še manj pa je prav, da lahko kar vsak to posname in objavi, da lahko vidi cel svet. Najmanj prav pa je, kako mediji zgrabijo takšne novice. Se je pa vprašat zakaj. Mogoče smo zato krivi vsi. Ker mediji konec koncev strmijo h gledanosti, bralnosti in takšne novice so očitno zelo popularne...
Vitez ::
Človek ni naredil samomora zaradi gonje ampak zato, ker je mel v življenju sfaljene kriterije uspešnosti.
Res je. Če je imel namen živeti dvojno življenje, kot večina kurbirjev, bi moral bolj misliti na previdnost. Lahkomiselnost ga je pripeljala tja, kamor ga pač je.
Res ne vpliva na debato. Samo zmotilo me je v tej temi, ker mnogi tako prepričano navajajo, da je kabinet zasebni prostor. Sam pa nisem tako prepričan glede tega.
Zadeva je precej žalostna. Po mojem mnenju ni prev, da se kaj takšnega dogaja v kabinetih... Še manj pa je prav, da lahko kar vsak to posname in objavi, da lahko vidi cel svet. Najmanj prav pa je, kako mediji zgrabijo takšne novice. Se je pa vprašat zakaj. Mogoče smo zato krivi vsi. Ker mediji konec koncev strmijo h gledanosti, bralnosti in takšne novice so očitno zelo popularne...
Če se izkaže da je javni prostor potem sta storila ne eno ampak 2 kaznivi dejanji.
Tko da kar vpliva na debato.
In fact...če se izkaže, da je to javni prostor potem mulec ni kršil zakona, ker je snemanje v javnem prostoru dovoljeno.
Sicer ne vem kako je z objavo na internetu ampak snemanje je baje dovoljeno.
Moralne odgovornosti mulca pa pač ne morete uporabiti kot razlog za karkoli, ker bo potem treba še upoštevati moralno odgovornost obeh akterjev do njunih družin in vzgoje mladoletnikov.
Ne ga no srat, polno ljudi je k so storil samomor potem ko so jih po FB/telefonu/mejlih/... nadlegovali.
Otrok, ki bi jih morali odrasli obvarovati.
On ni bil otrok in bi si to pomoč/varstvo lahko poiskal sam.
Pa ne pozabi, da je bil v poziciji kjer je bil sam odgovoren za druga življenja. Torej bi že v osnovi moral med mal več podlage na tem področju kot večina ljudi.
Ne ga no svirat:
Med umrlimi zaradi samomora delež starejših vedno višji
Starost posameznika ne pogojuje njegove odločitve glede samomora. Velja pa, da pogostost samomora narašča s starostjo.
Svetovalne službe obstajajo tut na šolah.
Če se izkaže da je javni prostor potem sta storila ne eno ampak 2 kaznivi dejanji.
In fact...če se izkaže, da je to javni prostor potem mulec ni kršil zakona, ker je snemanje v javnem prostoru dovoljeno.
Objava posnetkov oseb, če bi stem posegali v njihovo zasebnost oz. varovanje os. podatkov, nikakor ni dovoljena brez njihovega soglasja, tudi če so na javnem kraju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shmandi ()
m0LN4r ::
Potem pa dajmo, na vsa delovna mesta in vse prostore kamere in snemajmo vse, ter v živo direkt prenos na TV, na nekaj kanalov.
Folk bo dobil svoj kruh in hkrati bomo preprečili, da več noben človek na svetu nebo varal/seksal karkoli naravnega.
Pa smo spet tam, pri katolibancih opremljeni z tehnologijo in mediji, da nas posiljujejo z svojimi normami.
Jaz če bi slišal da dva fukata in uživata v kabinetu, med odmorom bi šel naprej. Me ne gane.
Saj pa nimam ne pravice in niti nevem in nočem vedet, kdo ali kaj je tam not oz. se dogaja.
*Glede nato, da se na posnetku bolj sliši diake (ja sem si ga ogledal, je še vedno možno najt) enostavno ne verjamem iz riti potegnjene izjave, da se ju je slišalo na hodnik med vso to galamo.
Prej me moti to, kako je sploh dijak odprl vrata kot nek špijon, da se ga ne opazi in na skrivaj snemal. To je zame čisto ZLO.
Folk bo dobil svoj kruh in hkrati bomo preprečili, da več noben človek na svetu nebo varal/seksal karkoli naravnega.
Pa smo spet tam, pri katolibancih opremljeni z tehnologijo in mediji, da nas posiljujejo z svojimi normami.
Jaz če bi slišal da dva fukata in uživata v kabinetu, med odmorom bi šel naprej. Me ne gane.
Saj pa nimam ne pravice in niti nevem in nočem vedet, kdo ali kaj je tam not oz. se dogaja.
*Glede nato, da se na posnetku bolj sliši diake (ja sem si ga ogledal, je še vedno možno najt) enostavno ne verjamem iz riti potegnjene izjave, da se ju je slišalo na hodnik med vso to galamo.
Prej me moti to, kako je sploh dijak odprl vrata kot nek špijon, da se ga ne opazi in na skrivaj snemal. To je zame čisto ZLO.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Kateri dve?
bo potem treba še upoštevati moralno odgovornost obeh akterjev do njunih družin in vzgoje mladoletnikov.
A sta učila svojo družino/učence da je treba vsak dan prit v šolo nag in si ga/jo je treba med poukom vsakih 5 minut zmasturbirat?
ulemek ::
Se pa strinjam, da nima to veze s kvaliteto poučevanja ali vodenja šole.
Seveda da ma.
Če bi 2 16 letnika to počela na wc-ju bi fasala ukor pa kakšen mesec izključitve pa potem še pogovor s terapevtom.
Pa še poročena sta bla.
Vrtec, osnovna šola, srednja šola to so inštitucije, ki naj bi staršem pomagale vzgojit odgovorne osebe.
Tle maš pa 2 človeka, ki sta kršila najmanj 1 zakon. Kriva prijava in MOGOČE občevanje v javnosti(če šola ni izrecno napisala, da spada kabinet pod privaten prostor zna biti, da spada pod javnega). In kaj je v tem odgovornega?
Faking NIČ.
Mediji so eni pokvarjenci, ker so se ukvarjal s samim spolnim aktom in nabijal o vsem drugem kot to kar je dejansko pomembno. Izguba avtoritete zaradi laganja in kršenja zakonov.
Ampak, ker je nekdo storil samomor naj se zdej na to lepo pozabi pa spravi na smrkavca.
Če zaradi vse te gonje še učenec stori samomor - KDO bo potem vaš grešni kozel?
Se strinjam. Za 50 letnika je menda normalno pričakovati, da se ne bo sekiral zarad takih malenkosti, med tem, ko verjetno ni čist napačno predvidevat, da si zna mladoletnik, ki se ga bo ožigosalo za morilca mogoče kaj naredil.
Še posebej če se dotične osebe še pipnil ni.
Pa še posebej glede na to, da ma riti za sošolce.
Prvo vsi veselo talali linke po samomoru pa takoj horuk izdat kolega.
Ker se verjetno sploh ne počuti dovolj krivega. Mu je treba še mal življenje uničit. Da bo spisek žrtev malce daljši. 2 družini ni dovolj dolga velika za to državo.
Šole, vrtci niso več vzgojni zavodi. So samo še izobraževalno varstveni! Po zaslugi staršev in njihovih želja.
Bolj prekršek (JRM pa take fore).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ulemek ()
A sta učila svojo družino/učence da je treba vsak dan prit v šolo nag in si ga/jo je treba med poukom vsakih 5 minut zmasturbirat?
Joj, ker ta redni drkač ki zna snemat še ni videl seksa v živo al kako že? Mogoče pa je rabil material za lahko noč, da si ga malo vrže na posnetek.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Samo če koga moti (pa če je na javnem kraju, kar pa ni bilo, tko da že iz tega razloga odpade). Motilo ga pa očitno ni, če ju je gledal pardeset sekund, četudi skoz telefon.
Pa še parkat so si ga ogledali s kolegi, si ga metali nanj v wcju, nalagal na net, se zajebaval in smejal. Pa seveda pred spanjem si ga je še enkrat ogledal.
Eh kako jih je motilo. Prej jih je entertejnalo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Napisal(a) si samo še eno neumnost od že mnogih v tej temi...
V noben prostor, pa naj bo še kako javni kraj te ne rabijo spustit samo zaradi tega, ker se ti tako zaželiš
Nisem napisal da zato "ker si tako želiš" ampak da zato "ker je to javni prostor".
Tkoda, nekdo drug piše neumnosti.
Hja, očitno sem res trd. Ker mi še vedno ni jasno, ali je kabinet javni ali zasebni kraj :) In izgleda, da tudi nobenemu od vas ostalih ni.
Zakon pač nima definicije: "prostor, kjer lahko pričakuješ zasebnost"
Zakon pač nima definicije: "prostor, kjer lahko pričakuješ zasebnost"
Po kmečko, če bi bil javen, potem nebi imeli v njem zasebne pogovore s starši, ampak bi lahko snemal in butnil not, kdorkoli, kadarkoli pa še mal zram pokomentiral.
Oz. sploh nebi bilo potrebe, da ima prostor vrata z izolacijo, pogovori z starši bi lahko potekali kr na hodniku pred vsemi.
Oz. sploh nebi bilo potrebe, da ima prostor vrata z izolacijo, pogovori z starši bi lahko potekali kr na hodniku pred vsemi.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Mehmed ::
Ne, nismo se cisto razumeli. Vseeno je, ce je kabinet zasebni ali javni prostor, tista zaprta vrata naredijo jebeno razliko. Nekateri rabijo imeti vse crno belo, zasebno nedovoljeno javno vse dovoljeno. Ampak lajf ne bo crnobel zato ker oni ne znajo locit barv.
Lahko je prostor tudi javni pa obenem upraviceno pricakujes zasebnost. To bi bil eden takih.
Sej ne rabis biti pravnik, zdrava pamet ti pove nelogicnost. Ce bi bil sleherni prostor v javni ustanovi javni kraj in bi javnost kraja pomenila nicno zasebnost, potem bi tvegal kazen za jrm vsakic, ko gres scat. Ker pac, po tej logiki, opletas s kurcem po javnem kraju. Dva metra od otrok.
jype ::
shmandi> Ker mi še vedno ni jasno, ali je kabinet javni ali zasebni kraj :)
Všeč mi je tvoja dilema: "Ni mi jasno, a je ta bager zdaj bencinar al goseničar?"
Všeč mi je tvoja dilema: "Ni mi jasno, a je ta bager zdaj bencinar al goseničar?"
Mislim, da debata o tem, ali je kabinet javni ali zasebni kraj izhaja iz vprašanja, ali sta učitelja kršila zakon ali ne. Če je smatran, kot javni kraj in če je nekoga to dejanje motilo (če se je slišalo na hodnik) sta bila vsekakor v prekršku. Verjetno niti ni važno, če je koga motilo.glede na to, da te lahko policist oglobi, če seksaš v avtu, tudi če te ni noben prijavu, da ga moti...
To, da je pa snemanje in objava posnetka na spletu velik poseg v zasebnost in se verjetno smatra kot kaznivo dejanje, pa upam, da smo si vsi na jasnem.
Da še dodam: Javni kraj nikakor ne pomeni, da ne more bit tam nobene zasebnosti in da lahko vsi prosto hodijo, gledajo in snemajo. Samo pravila so malce drugačna, kot doma za štirimi stenami
To, da je pa snemanje in objava posnetka na spletu velik poseg v zasebnost in se verjetno smatra kot kaznivo dejanje, pa upam, da smo si vsi na jasnem.
Da še dodam: Javni kraj nikakor ne pomeni, da ne more bit tam nobene zasebnosti in da lahko vsi prosto hodijo, gledajo in snemajo. Samo pravila so malce drugačna, kot doma za štirimi stenami
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shmandi ()
shmandi> Mislim, da debata o tem, ali je kabinet javni ali zasebni kraj izhaja iz vprašanja, ali sta učitelja kršila zakon ali ne.
Ne. "Zasebni kraj" implicira lastništvo, ne pa pričakovanja zasebnosti, ki je v tem primeru pomembno.
Ne. "Zasebni kraj" implicira lastništvo, ne pa pričakovanja zasebnosti, ki je v tem primeru pomembno.
Mehmed ::
Pricakovanja so drugacna, pravila ne tok.
In spet, ne rabis biti pravnik, zdrava pamet ti pove, ob toliksni pokritosti pa vpletenosti policije, da bi ze dobila globo, ce bi bilo tako kot si nekateri domisljajo.
In spet, ne rabis biti pravnik, zdrava pamet ti pove, ob toliksni pokritosti pa vpletenosti policije, da bi ze dobila globo, ce bi bilo tako kot si nekateri domisljajo.
ulemek ::
Samo če koga moti (pa če je na javnem kraju, kar pa ni bilo, tko da že iz tega razloga odpade). Motilo ga pa očitno ni, če ju je gledal pardeset sekund, četudi skoz telefon.
Absolutno. Saj mi nismo imeli pravice ničesar videti. Torej prekrška ni bilo. Niti razloga za disciplinsko.
fujtajksel ::
Ampak še vedno so šole v javni in ne zasebni lasti (razen zasebnih šol seveda). Tukaj torej dilema. Ampak očitno je dilema samo pri meni, ostali ste precej zaverovani v svoj prav (brez prave podlage seveda)
Ja eni živijo v hudih zablodah o javni in zasebni lasti pa o javnem in zasebnem sektorju.
Npr., a si lahko predstavljate javno radiotelevizijo v kateri noben zaposlen med delovnim časom ne seksa s sodelavci? Čeprav tega praviloma ne počenjajo v prostorih v katerih ne bi pričakovali zasebnosti.
Pa za NLB tudi npr eni zmotno mislijo da se uvršča v zasebni sektor ;)
r3dkv1c4 ::
vse to kar si izjavil, bi ravnatelj storil in sem prepričan, uspešno, če ga ne bi vlačili po medijih, se strinjaš?
Pritisk nanj je ustvaril avtor posnetka s posredovanjem le-tega v medije, mislim, da se tudi tu strinjaš z menoj.
No, potemtakem je avtor posnetka kriv posredno za končni rezultat.
Okapi ::
Včeraj je bilo po tv o gospej, ki je dobila pol leta zapora, pogojno na dve leti, in to kar z "odlokom" (kaznovalni nalog se temu reče uradno), se pravi brez sojenja, in sicer zato, ker naj bi na lastnem vrtu z diktafonom snemala sosede.
http://4d.rtvslo.si/arhiv/tednik/174307...
Od 21 minute dalje.
http://4d.rtvslo.si/arhiv/tednik/174307...
Od 21 minute dalje.
SeMiNeSanja ::
@BigWhale - saj pravim, da eni nimate čisto nobenega občutka za moralnost. Da o odgovornosti sploh nebi razpravljali.
In kaj bi bilo narobe, če bi na šoli imeli vse kabinete predeljene s steklenimi stenami? Učitelje ne plačujemo zato, da bodo hodili v šolo po 'občutek zasebnosti' ampak da bi poučevali otroke! Še manj jih plačujemo zato, da bi zganjali kurbarijo na delovnem mestu!
Eni očitno ne ločite med pojmoma 'javna ustanova' in 'javna hiša'?
Šola definitivno ni 'javna hiša', zato nikar tle ne kvasite, da je normalno, če se po kabinetih doldajejo. Če se pa že - potem pa naj bodo tudi pripravljeni nositi posledice svojih dejanj!
Na kozlanje mi gre to interpretiranje, da je sex na delovnem mestu nekaj čisto normalnega, da je treba to zaščititi, po možnosti še spodbujati? Zakaj potem nimajo kar v zbornici v veliki skledi en kup kondomov, da bi si lahko vsak postregel, ko bi ga potreboval?
Čudno samo to, da če bi dijaka ujeli pri tem 'hvalevrednem početju', gospoda ravnatelja nebi niti malo zanimala 'zasebnost' dijaka. Zagotovo nebi rekel 'oprostite...kar nadaljujte...nič nisem videl'. Bila bi cela štala! Dijaka pa osramočena pred starši, celim učiteljskim zborom, pa še izključitev bi jima grozila.
Ampak če pa to počnejo učitelji, potem je pa vse cool? Takrat bi se pa morali vsi obrniti proč in nihče nič videti, slišati - v imenu 'zasebnosti'?
In kaj bi bilo narobe, če bi na šoli imeli vse kabinete predeljene s steklenimi stenami? Učitelje ne plačujemo zato, da bodo hodili v šolo po 'občutek zasebnosti' ampak da bi poučevali otroke! Še manj jih plačujemo zato, da bi zganjali kurbarijo na delovnem mestu!
Eni očitno ne ločite med pojmoma 'javna ustanova' in 'javna hiša'?
Šola definitivno ni 'javna hiša', zato nikar tle ne kvasite, da je normalno, če se po kabinetih doldajejo. Če se pa že - potem pa naj bodo tudi pripravljeni nositi posledice svojih dejanj!
Na kozlanje mi gre to interpretiranje, da je sex na delovnem mestu nekaj čisto normalnega, da je treba to zaščititi, po možnosti še spodbujati? Zakaj potem nimajo kar v zbornici v veliki skledi en kup kondomov, da bi si lahko vsak postregel, ko bi ga potreboval?
Čudno samo to, da če bi dijaka ujeli pri tem 'hvalevrednem početju', gospoda ravnatelja nebi niti malo zanimala 'zasebnost' dijaka. Zagotovo nebi rekel 'oprostite...kar nadaljujte...nič nisem videl'. Bila bi cela štala! Dijaka pa osramočena pred starši, celim učiteljskim zborom, pa še izključitev bi jima grozila.
Ampak če pa to počnejo učitelji, potem je pa vse cool? Takrat bi se pa morali vsi obrniti proč in nihče nič videti, slišati - v imenu 'zasebnosti'?
mn ::
Čudno samo to, da če bi dijaka ujeli pri tem 'hvalevrednem početju', gospoda ravnatelja nebi niti malo zanimala 'zasebnost' dijaka.
Torej se bi tebi zdelo primerno, da bi ravnatelj dal videoposnetke dijaka med seksom na YouTube?
NooB ::
Ena v duhu debate. Ali je naslednji domači posnetek sporen ali samo smešen?
LP,
JAZ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NooB ()
Aston_11 ::
Dokler ga ne pogledam, je/ni sporen in smešen (mačk v škatli). Pogledal. Smešen - kakor komu, sporen ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Čudno samo to, da če bi dijaka ujeli pri tem 'hvalevrednem početju', gospoda ravnatelja nebi niti malo zanimala 'zasebnost' dijaka.
Torej se bi tebi zdelo primerno, da bi ravnatelj dal videoposnetke dijaka med seksom na YouTube?
Govoril sem o spolnih odnosih na delovnem mestu in ne o snemanju in objavljanju!
In koneckoncev - vsaj učitelji bi morali vedeti, kaj je pričakovana tipična reakcija najstnika, ki bi naletel na tak prizor. Zakon gor, zakon dol.
Tako tudi jaz vem, da jo bom fasal, če bom šel utrujat enemu težaku, pa čeprav me po zakonu nebi smel pretepsti.
Če bi pa ravnatelj snemal dijake, bi se pa že lahko govorilo o pedofiliji, kar spada v čisto drug predal, tudi če posnetka nebi nikjer objavil. Tu ni več vprašanje kršenja zasebnosti, temveč snemanja mladoletnih oseb!
Torej nazaj k prvotnemu vprašanju: dijaki ne smejo občevati na šoli, učitelji pa lahko? Zakaj že?
Aston_11 ::
SeMiNeSanja je izjavil:
Govoril sem o spolnih odnosih na delovnem mestu in ne o snemanju in objavljanju!Ti praviš, da so nemoralni, niso pa prepovedani (če bi kje to našel, verjamem, da bi nas obvestil).
SeMiNeSanja je izjavil:
In koneckoncev - vsaj učitelji bi morali vedeti, kaj je pričakovana tipična reakcija najstnika, ki bi naletel na tak prizor.Tipična za normalnega najstnika ali debila?
SeMiNeSanja je izjavil:
Zakon gor, zakon dol.Edino to nas ščiti pred tebi podobnimi.
SeMiNeSanja je izjavil:
Tako tudi jaz vem, da jo bom fasal, če bom šel utrujat enemu težaku, pa čeprav me po zakonu nebi smel pretepsti.Morda bo težak bolj brihten kot ti v tej temi, pa te bo samo grdo gledal ali pa še to ne.
SeMiNeSanja je izjavil:
Če bi pa ravnatelj snemal dijake, bi se pa že lahko govorilo o pedofiliji, kar spada v čisto drug predal, tudi če posnetka nebi nikjer objavil. Tu ni več vprašanje kršenja zasebnosti, temveč snemanja mladoletnih oseb!Ravnatelj ni snemal.
SeMiNeSanja je izjavil:
Torej nazaj k prvotnemu vprašanju: dijaki ne smejo občevati na šoli, učitelji pa lahko? Zakaj že?Kje piše (čitaj dobro, loop), da dijaki ne smejo občetavati?
SeMiNeSanja> Govoril sem o spolnih odnosih na delovnem mestu in ne o snemanju in objavljanju!
A, to tebe matra!
A, to tebe matra!
In kaj bi bilo narobe, če bi na šoli imeli vse kabinete predeljene s steklenimi stenami?
Jaz kot starš v tak kabinet nikoli nebi šel na pogovor z učiteljem o svojem otroku. In kot otrok tudi nebi šel nikoli na pogovor, lekcijo karkoli.
Lahko potem kr mamo eno vlko telovadnico in vsi tam not vse.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Jaz se vse bolj sprašujem, s kakšnimi ljudmi imam tle gor opravka, da očitno ne zmorejo svoje hormone brzdati toliko časa, da pridejo do svojega stanovanja.
Obnašate se, kot da je sex na delovnem mestu pravica, malodane z ustavo zajamčena?
Pa ne samo na delovnem mestu - očitno bi kar kjerkoli? Ampak sorry, ne bo šlo! Ste očitno pozabili, da obstaja zakon o javnem redu in miru.
Ampak zlomka, ob vsej pohoti, se potem nekaj sekirate, da bi slučajno kdo izvedel, da ste se doldajali in s kom ste se? Zakaj, če je tako cool pa 'naravno', če se kar takoj spusti hlače, ko vam ratajo pretesne? Od kod pa potem kar na enkrat nek sram? Saj ste ja frajerji?
Ne, niste nobeni frajerji. Samo popolnoma nezreli ste!
Obnašate se, kot da je sex na delovnem mestu pravica, malodane z ustavo zajamčena?
Pa ne samo na delovnem mestu - očitno bi kar kjerkoli? Ampak sorry, ne bo šlo! Ste očitno pozabili, da obstaja zakon o javnem redu in miru.
Ampak zlomka, ob vsej pohoti, se potem nekaj sekirate, da bi slučajno kdo izvedel, da ste se doldajali in s kom ste se? Zakaj, če je tako cool pa 'naravno', če se kar takoj spusti hlače, ko vam ratajo pretesne? Od kod pa potem kar na enkrat nek sram? Saj ste ja frajerji?
Ne, niste nobeni frajerji. Samo popolnoma nezreli ste!
SeMiNeSanja> Obnašate se, kot da je sex na delovnem mestu pravica, malodane z ustavo zajamčena?
Ti res ne razumeš teh reči, pa so trivialne:
1. Spolnost na delovnem mestu ni v skladu s poslovnimi običaji zahodne civilizacije, zato se smatra za skrajno neprofesionalno početje in pogosto privede do hudih težav.
2. Nikogar nič ne briga, kaj drugi ljudje počnejo, ne glede na to ali so v pisarni, na javnem ali zasebnem stranišču, v katedrali ali v Aljaževem stolpu.
3. Snemanje ljudi brez njihovega privoljenja je z zakonom prepovedano.
Te reči med seboj niso povezane, zato jih nehaj mašit skupaj v nekoherenten zmazek.
1. Spolnost na delovnem mestu ni v skladu s poslovnimi običaji zahodne civilizacije, zato se smatra za skrajno neprofesionalno početje in pogosto privede do hudih težav.
2. Nikogar nič ne briga, kaj drugi ljudje počnejo, ne glede na to ali so v pisarni, na javnem ali zasebnem stranišču, v katedrali ali v Aljaževem stolpu.
3. Snemanje ljudi brez njihovega privoljenja je z zakonom prepovedano.
Te reči med seboj niso povezane, zato jih nehaj mašit skupaj v nekoherenten zmazek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
chort ::
SeMiNeSanja: Boljše vprašanje je, zakaj se toliko sekiraš zaradi tujih hormonov? A te morda boli to, da nekdo ne seksa (samo) doma v postelji?
SeMiNeSanja> Obnašate se, kot da je sex na delovnem mestu pravica, malodane z ustavo zajamčena?
To ti razloži farmoštru, ko bo poklical policijo, ko se boš šel onegaviti s kero v cerkvi.
Ali oni bakici, ki bo poklicala policijo, ko se boš v parku onegavil.
Pa čistilki na javnem WC,.....
Pa policajem potem tudi probaj razloži, da jih nima kaj brigati, kaj ti počneš.
Pa še Aljažev stolp bi rad oskrunil? Pa resno pričakuješ, da te ne bo noben slikal in objavil norca, ki se mu je čisto odtrgalo? Če bo na sliki zabrisal obraz (kvazi varoval zasebnost), se ti lahko na glavo postaviš, pa mu ne boš mogel preprečiti objave.
SeMiNeSanja: Boljše vprašanje je, zakaj se toliko sekiraš zaradi tujih hormonov? A te morda boli to, da nekdo ne seksa (samo) doma v postelji?
Ne - moti me hinavščina. Nič drugega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SeMiNeSanja ()
SeMiNeSanja> To ti razloži farmoštru, ko bo poklical policijo, ko se boš šel onegaviti s kero v cerkvi.
Če bo poklical policijo, potem očitno ne spada pod "consenting adult" in torej ne želi sodelovati pri tem, niti kot gledalec, ane.
Če bo pa snemal in posnetek pošiljal naokoli, potem pa pri dejanju očitno zavestno sodeluje.
SeMiNeSanja> Ali oni bakici, ki bo poklicala policijo, ko se boš v parku onegavil.
Tolikokrat sem se že onegavil v naravi, da bi zdaj zagotovo že dobil kakšno položnico, če bi šlo za vsaj prekršek.
SeMiNeSanja> Pa čistilki na javnem WC,.....
A če bi me ovadila, da sir jem?
SeMiNeSanja> Pa še Aljažev stolp bi rad oskrunil?
Rad? Na kraj pameti mi ne pride, da bi lazil na tisto skalo. Baje gredo vsi pravi Slovenci tja gor, to pa jaz nisem. Ti morda si.
Ampak tudi če bi se potrudil zlezt tja gor in se potem tam notri dol dat, zagotovo ne bi bil prvi.
Če bo poklical policijo, potem očitno ne spada pod "consenting adult" in torej ne želi sodelovati pri tem, niti kot gledalec, ane.
Če bo pa snemal in posnetek pošiljal naokoli, potem pa pri dejanju očitno zavestno sodeluje.
SeMiNeSanja> Ali oni bakici, ki bo poklicala policijo, ko se boš v parku onegavil.
Tolikokrat sem se že onegavil v naravi, da bi zdaj zagotovo že dobil kakšno položnico, če bi šlo za vsaj prekršek.
SeMiNeSanja> Pa čistilki na javnem WC,.....
A če bi me ovadila, da sir jem?
SeMiNeSanja> Pa še Aljažev stolp bi rad oskrunil?
Rad? Na kraj pameti mi ne pride, da bi lazil na tisto skalo. Baje gredo vsi pravi Slovenci tja gor, to pa jaz nisem. Ti morda si.
Ampak tudi če bi se potrudil zlezt tja gor in se potem tam notri dol dat, zagotovo ne bi bil prvi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Najdi gnilo jajce:
V cerkev pred farmoštrom,
pred turisti na Aljaževem stolpu,
v park pred babico,
zaprt kabinet/pisarna,
odprt javni wc na trgu.
Sem skril, da nebo tak lahko.
Kam bi pa dal šotor v kampu? A tam tut nesmemo seksat?
V cerkev pred farmoštrom,
pred turisti na Aljaževem stolpu,
v park pred babico,
zaprt kabinet/pisarna,
odprt javni wc na trgu.
Sem skril, da nebo tak lahko.
Kam bi pa dal šotor v kampu? A tam tut nesmemo seksat?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
SeMiNeSanja> Če bo na sliki zabrisal obraz (kvazi varoval zasebnost), se ti lahko na glavo postaviš, pa mu ne boš mogel preprečiti objave.
Jaz nisem eden tistih duševnih bolnikov, ki se sramujejo človeškega telesa. Razumem, da so nekatere ljudi toliko časa manipulirali, da jim je nerodno če so pred množico ljudi goli, ampak mene niso in mene golota ne moti - niti moja, niti koga drugega.
Jaz nisem eden tistih duševnih bolnikov, ki se sramujejo človeškega telesa. Razumem, da so nekatere ljudi toliko časa manipulirali, da jim je nerodno če so pred množico ljudi goli, ampak mene niso in mene golota ne moti - niti moja, niti koga drugega.
Tudi mene golota ne moti.
Motijo me pa ekshibicionisti, ki potem jokajo, če jih je kdo posnel in kje objavil.
Motijo me pa ekshibicionisti, ki potem jokajo, če jih je kdo posnel in kje objavil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnologija lažnih posnetkov se izboljšuje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14459 (10813) | bambam20 |
» | Kako ukrepati, ko nekdo diskreditira osebe z videi, fotografijami,.....Oddelek: Loža | 6591 (5168) | SeMiNeSanja |
» | Snemanje v / na javnem prostoruOddelek: Loža | 8670 (7583) | SeMiNeSanja |
» | snemanje med poukomOddelek: Loža | 8708 (7358) | Mehmed |