» »

Ravnatelj storil samomor

Ravnatelj storil samomor

Temo vidijo: vsi
««
«
1 / 19
»»

m0LN4r ::

Glede na celoten medijski pomp je pricurjala informacij o tem, da je ravnatelj storil samomor:
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika...

Kaj rečete na to tematiko? Je informacija kredibilna?

Vsi smo verjetno že slišali, mnenje ga. Pirc in ostalih, ter raznih frajerjev na youtube, izklop ipd. straneh.
Moje mnenje je,
žalostno kako dandanes v navidezno moderni družbi še vedno mediji in posamezniki nenormalno pritiskajo na druge ljudi,
zaradi svojega pohlepa po traču in vtikanja nosa v zadeve drugih na osebnem nivoju.

Lp
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
  • zaklenil: dzinks63 ()

Isotropic ::

je res, ni bilo nič nepričakovanega glede na medijski pomp

grizl ::

Ne samo v tem primeru, vsak bi moral odgovarjati za svoja dejanja. Ravnatelj (RIP) za svoja ne bo več, upam pa, da bo tisti, ki ga je s svojimi dejanji posredno ali neposredno pripeljal do tega, tudi dobil kar mu gre....

hojnikb ::

Zakaj bi zdej prelagal krivdo na druge ?
sam se je zapletel v odnos z prfoxo
sam prtisno na petelina
#brezpodpisa

Isotropic ::

nope, glavni krivec tle je medijska gonja
niti ni prvi tak primer

Torej kdo vse je v igri? Dijak, starši in mediji? Še kdo?
Aja pa tisti talenti na youtubu, ki se delajo norca iz njega, kot da je edini na tem svetu, ki to počne.

Imho je moje mnenje to, da ljudem enostavno primanjkuje raznolikosti v svojem monotonem življenju, ki se vrti izključno okoli tračov in ta medijski pomp je v bistvu rezultat tega pomanjkanja.

Marsikdo se z marsikom zapleta in se je že in so se že večkrat, pa dokler se neve nobenega ne boli.
Trade Republic 38MVDVXM

hojnikb ::

Mogoce je pa tole samo decoy in je model v resnici popako kovcke in sel v tujino :)
#brezpodpisa

bajsibajsi ::

Ja, z ravnateljsko placo.

Sranje, in to zaradi taksne zadeve. :/

jype ::

Medijski pomp je retardiran točno toliko kot vsi tisti, ki so te vsebine navdušeno konzumirali.

pegasus ::

Samo odraz stanja, da še vedno živimo v zaplankani krščanski deželi.

Kjer je spolnost baje nekaj slabega.

galu ::

Samomori pa baje nekaj dobrega.
Tako to gre.

theBill ::

Ubil se je zaradi laganja in ne toliko zaradi samega dogodka, tudi pri vseh kometarjih iz youtuba so vsi poudarjali, da jih moti njegovo laganje. Ko bi policija enkrat odkrila, da posnetek ni montaža, potem bi šele nastala prava pizdarija, laganje policiji, mnogo dela za prazen nič, ovadba, itd.

Itak je bil en pajac ki niti ni upal stati za svojimi dejanji, jih priznati in ponuditi odstopa, raje je natvezil tako beden izgovor, da ga še en petletnik takoj spregleda, zato tole sploh ne preseneča.

technolog ::

pegasus je izjavil:

Nop. Odraz tega, da 99% procentov ljudi živi tako brezvezna življenja, da enostavno rabijo take brezvezne trače.

Če je tole res, je to le dododek v mestu Gogi.

Je pa tukaj relevanten govor ge. Kresal, ki ga je imela na TEDx talku. Govorila je o nevarnosti medijskih obsodb.

Zgodovina sprememb…

theBill> potem bi šele nastala prava pizdarija

Čemu?

theBill> jih priznati in ponuditi odstopa

Zakaj je treba odstopit, če imaš spolni odnos?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

grizl ::

hojnikb je izjavil:

Zakaj bi zdej prelagal krivdo na druge ?
sam se je zapletel v odnos z prfoxo
sam prtisno na petelina

Na koga pa bi preložil krivdo. Človek se mora včasih vprašati, kaj lahko storiš in česa ne.

Če se je že ravnatelj "spozabil" bi bilo njegovo dejanje verjetno sankcionirano (seveda, če ne bi storil rega kar pač najbrž je) je prav, da se ugotovi tudi odgovornost tistega, ki je posnel vso zadevo.

In kot mi je znano, prigovarjanje, nagovarjanje, razni pritiski itd. niso nedolžna stvar.

Jah saj ni bil edini.
Tisti, ki jih ne posnamejo in mediji ne napumpajo pa počnejo to naprej. Severina pa je bla vsem ok in še vedno je? Dvoličnost.

Bolj zanimivo je dejtsvo,
da se ljudje v času informacijske dobe ukvarjajo izključno s tem, kaj je počel ravnatelj
(nekaj kar veliko ljudi počne, ampak očitno religija in zaplankanost je še vedno prisotna)
in ne s tem, kar je storil dijak, mediji in youtube "zvezde"

Stavim se, da med komentatorji so bili tudi takšni glasni, ki počnejo taisto stvar še vedno.
Trade Republic 38MVDVXM

pegasus ::

technolog je izjavil:

pegasus je izjavil:

Nop. Odraz tega, da 99% procentov ljudi živi tako brezvezna življenja, da enostavno rabijo take brezvezne trače.
In krščanska vzgoja dela te trače zanimive in interesantne. Prepovedan sad in to.

cekr ::

Ta medijski uboj človeka je odraz stanja našega medijskega prostora.
Upam, da bo osebek, ki je snemal, dobil svoje. Če ima kaj vesti, mu bo ta smrt stala na vesti celo življenje.
Tudi tisti, ki so se smejali okoli snemalca, bi morali nositi posledice.

Prav zaradi takšnega početja medijev, bi bilo zelo dobro, da bi vsi, ki so bili tako pri nas umorjeni, sprožili primerne postopke. Tudi za ceno, da propadejo prav vsi mediji in pokvarjeni t.i. novinarji.
Kazni bi morali biti takšne, da bi se vsak do konca svojih dni zavedal, da je nekoga ubil, pa čeprav samo medijsko.
Na ozemlju nekdanje Slovenije bi bilo zelo pomembno, da se to zgodi, ker je narod "SLABOUMEN" in nasede prav vsaki "novici".
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Dr_M ::

pegasus je izjavil:

technolog je izjavil:

pegasus je izjavil:

In krščanska vzgoja dela te trače zanimive in interesantne. Prepovedan sad in to.

Dvomim, da je pri nas toliko krscanov, kolikor folka se je zgrazalo po portalih.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

RejZoR ::

Sploh ne vem kaj so tako sceno naredil. Sej se nista dala dol sred razreda. Folk iz tega dela tak tabu. Pač bi jima kazensko odbil del plače za določeno obdobje in prisilni dopust za nekaj časa in to bi bilo to. Tko pa so naredil medijsko gonjo, kot da je bilo ne vem kaj. Očitno iz same fovšije.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Tomay ::

Vsi ki gledate kmetijo in gostilno, Happy now? :/
Voodoo 4Ever

mitja73 ::

Res golazen od "novinarjev" ki za nekaj klikov in nekaj več oglaševalskega denarja objavijo vse.

mitja73 je izjavil:

Res golazen od "novinarjev" ki za nekaj klikov in nekaj več oglaševalskega denarja objavijo vse.

Gledalci so pa tisti, ki tako vsebino posredno zahtevajo.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

GTX970 ::

Isotropic je izjavil:

nope, glavni krivec tle je medijska gonja
niti ni prvi tak primer

Medijska gonja je bila kriva, da je skakal čez plot in to v šoli (dobesedno) ?
Newsflash za vse, ki niste prepričani, v katerem stoletju ste: je 21, dijaki imajo telefone s kamerami.

Za takšne aktivnosti se najamejo sobe "za počitek" ali kaj podobnega.

Če bi bil dec bi priznal, kaj je to kaj takega, 1/2 parov vara partnerja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

RejZoR> Pač bi jima kazensko odbil del plače za določeno obdobje in prisilni dopust za nekaj časa in to bi bilo to.

WTF? Od kdaj je pa kunilingus prepovedan?

GTX970> Medijska gonja je bila kriva, da je skakal čez plot in to v šoli (dobesedno) ?

To je zasebna stvar odraslih ljudi. Ne razumem, kakšno vlogo naj bi tukaj imeli mediji.

GTX970> Za takšne aktivnosti se najamejo sobe "za počitek" ali kaj podobnega.

Čemu? Zakaj pa katerikoli drug prostor ne ustreza?

Zgodovina sprememb…

Skakanje čez plot oz. lizanje kremšnite je prepovedano? Zakaj? Religija much?
Lokacija je irelevantna.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

GTX970 ::

To je zasebna stvar odraslih ljudi

Če ne poteka na javnem prostoru se strinjam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Backup22 ::

To, da so mediji ne vem kako krivi za vse je pa tudi bs. Zakaj so to tako "aktivno" poročali? Ker mi to beremo in tega ne bojkotiramo. In, ker to očitno radi in z vnemo beremo, mediji služijo. Večja je pizd***ja, raje beremo, ker se očitno ob nesreči in težavah drugih bolje počutimo. Sploh slovenceljni. As simple as that. Golazen od "novinarjev" tako omogočamo izključno mi, bralci.

Kriv pa je sam. Ne pravim, da razumem kako je biti pod takšnim pritiskom medijev, ampak je šlo konec koncev za afero in nič drugega. Ne vem, če mu je kdo kaj sploh očital. Res škoda, da je tako končal. Bi se vsaj preselil nekam v Avstalijo, če mu že tu mediji ne pustijo dihat...
//

mitja73 ::

m0LN4r je izjavil:

mitja73 je izjavil:

Gledalci so pa tisti, ki tako vsebino posredno zahtevajo.

Če ne bi kvazi novinarji objavli vsega pol tud neb nihče več snemal. Tko je pa žurnal plačeval fotke amaterjem ki so se ustavlal in slikal z mobiji avto nesreče.
Na srečo so propadli.

Če ne poteka na javnem prostoru se strinjam.

Kabinet ne vem če je javni prostor. Še šola ne vem če je. Javna ustanova je, ne vem pa če lahko vsi državljani kar pridemo k pouku in bluzimo po šoli/zbornici...
//

boolsheat ::

Mediji samo pišejo tisto kar prinaša klike, klike pa prinaša tisto kar ljudi zanima.

trenerkar ::

jype je izjavil:

theBill> potem bi šele nastala prava pizdarija

Čemu?

theBill> jih priznati in ponuditi odstopa

Zakaj je treba odstopit, če imaš spolni odnos?

Zato ker je bil v službi in predvsem zato, ker je bil ravnatelj. Mislim, da je jasno zakaj mu je nastavla...

GTX970> Če ne poteka na javnem prostoru se strinjam.

Kje pa sta se dol dajala, da je bil to javni prostor? Na stopnišču?

trenerkar> Zato ker je bil v službi in predvsem zato, ker je bil ravnatelj. Mislim, da je jasno zakaj mu je nastavla...

Jaz sem tudi v službi in sem direktor in imam spolne odnose z zaposlenimi. Čemu moram odstopit?

Ne mešajte krščanstva. To nima prav nobene veze.
Človek je bil umorjen. Verjetno pa dva in še vse družine zraven.
Ne opravičujem nezvestobe. Nikogar pa zaradi tega ni treba ubit.

Narod gleda vse mogoče bedarije samo zato, ker so mu servirane.
T.i. novinarjem je zmanjkalo političnih tem.
Sedaj pa se bodo spravili na čisto običajne ljudi.
Nikoli se nisem strinjal s Pirčevo. Sedaj se pa zelo.

trenerkar ::

Zgrešil si bistvo mojega posta. Ciljal sem na kadrovanje v javnem sektorju.

Pa bo zdaj ženska drugič na privat šoli dala noge narazen, če vas moti samo to "kje" je dala narazen.

Ne pa to, da nekdo nekoga snema brez dovoljenja in prodaja posnetke, pa širi na spletu.

Zdaj pa dajmo vsakemu pubertetniku kamero v roke pa 100mb uploada pa da vidimo, kdaj bo prvi otrok naložo svoje starše na net kak fukajo.

Je le še vprašanje časa.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

borut_p ::

verjetno se noben izmed slovenskih medijev ne bo čutil niti malo odgovornega za njegov samomor.

trenerkar> Zgrešil si bistvo mojega posta. Ciljal sem na kadrovanje v javnem sektorju.

Aha. Pa imaš kak dokaz za takšne navedbe, ali samo sklepaš, da si nista nikakor mogla bit dovolj všeč, da bi to počela za lastno zabavo?

borut_p je izjavil:

verjetno se noben izmed slovenskih medijev ne bo čutil niti malo odgovornega za njegov samomor.

Še za kaj drugega se ne.
Mediji so najbolj krivi za večino svinjarij v državi.

49106 ::

jype je izjavil:

Jaz sem tudi v službi in sem direktor in imam spolne odnose z zaposlenimi. Čemu moram odstopit?

Torej nič ni narobe, če seksaš na delovnem mestu? Sploh tam, kjer se lahko nahajajo tudi otroci?

neon21 ::

Meni pa je žal vseh , ki so bili posredno ali neposredno vpleteni. Ravnatelj , učiteljica in njuni družini. Če sta že naredla to kaj sta bi morali o tem sodit oni sami med seboj. Ta , ki je snemal bi se tudi lahko preden je objavil posnetek zamislil. To da se je delal taki pomp v Sloveniji mi pa gre na kozlanje. Za zabavo in zaslužek (mediji) greš zjebat njega , učiteljico in njuni družini. Če sta varala bi se slej kot prej razvedlo na drugačen način in ne na takšen kot se je , z posnetkom in celotno Slovensko gonjo. Nekdo, ki nekoga ubije ni deležen takšnega linča , kot je bil ravnatelj in učiteljica. Je tudi vas sram tako kot mene , kam plujemo?

49106 je izjavil:

jype je izjavil:

Torej nič ni narobe, če seksaš na delovnem mestu? Sploh tam, kjer se lahko nahajajo tudi otroci?

Zakaj bi bilo? Kdo sili koga, da gleda?
Ali je spolnost obvezen tabu do 18. leta?
Trade Republic 38MVDVXM

Itak, da se mediji ne bodo čutili odgovorne. Tu mi se ravno ne ali pač? Pa smo ravno toliko krivi kot oni. Verjetno nam je bila zgodba še posebej zanimiva ravno zato, ker gre je iz "vsakdana". Zdaj bo cel cirkus še o tem žalostnem samomoru - spet kliki, ovce spet pridno papajo šalabajzersko poročanje od katerega mediji živijo.
//

Glugy ::

men se zdi sramota da se ga bolj obsoja kot najhuj kriminalca.
ni prov da je to naredu kjer je naredu ampak vseen no...da se tkole zgraža nad njim..pretiravanje.
Samo dejanje po seb ni blo nč posebnga..sam pač kraj.
Jz sm že na začetku reku da pač ni to kej pretresljivga. Nevem zakaj je tok folka vzel to kot neki pretresljivga. to se je in bo dogajal.

to da se je lagal pod pritiskom razumem ampak vseen pa ni prav da se je. pač človk kot človk je bil nepopoln. vsak ma napake. sam pač ene so bolj senzacionalne druge pa manj...pa tudi pri stvareh kjer je škode enako velik.

Messiah> Torej nič ni narobe, če seksaš na delovnem mestu? Sploh tam, kjer se lahko nahajajo tudi otroci?

Seveda ni nič narobe. Saj prej pogledaš, da se slučajno ne usedeš na kakšnega otroka, ane?

Zgodovina sprememb…

sandmat ::

cekr je izjavil:

Ne mešajte krščanstva. To nima prav nobene veze.

na s-t pač ima. Tukaj je še za odpoved LC Power napajalnikov kriv Kristus ;)
zanimivo, kako lahko v prvih 5 postih človek privleče religijo kot vzrok (@pegasus). Eni si pač morajo pucat travme na religiji do amena.

Nista tega počela pred šolo na klopco, ampak v zaprtem, zasebnem kabinetu.
//

49106 ::

jype je izjavil:

Messiah> Torej nič ni narobe, če seksaš na delovnem mestu? Sploh tam, kjer se lahko nahajajo tudi otroci?

Seveda ni nič narobe. Saj prej pogledaš, da se slučajno ne usedeš na kakšnega otroka, ane?

Potem tudi z obsojanjem ni nič narobe. Tej so namreč ravno tako svobodni kot vi. Vi radi sexate na delovnem mestu. Oni pa obsojajo tiste k seksajo na delovnem mestu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

To je samo še en dokaz več, na kakem nivoju je raja.
Bolj srečni so če nekoga vidijo seksat in ga lahko tunkajo, kot karkoli drugega.
Trade Republic 38MVDVXM
««
«
1 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tehnologija lažnih posnetkov se izboljšuje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5914391 (10745) bambam20
»

Kako ukrepati, ko nekdo diskreditira osebe z videi, fotografijami,.....

Oddelek: Loža
386584 (5161) SeMiNeSanja
»

Snemanje v / na javnem prostoru

378637 (7550) SeMiNeSanja
»

snemanje med poukom

458682 (7332) Mehmed

Več podobnih tem