Forum » Pomoč in nasveti » Asus R7 250-problem z ventilatorjem
Asus R7 250-problem z ventilatorjem
menjalnik ::
Pred parimi meseci sem kupil zgoraj omejeno grafično in sem z njo zelo zadovoljen imam pa problem, da ko računalnik nekaj časa gori in ni nikogar na njem se sliši zaganjanje ventilatorja(vklop in izklop). Posodobil sem že vse gonilnike, v nastavitvah porabe je tudi vse na "high performance" in da nikoli ne odide spat, ravno tako sem enako naredil v biosih.
Nameščen imam tudi program od Asusa na katerem lahko tudi spreminjaš hitrost ventilatorja. Poizkusil sem že, da sam nastavlja hitrost oz. da jo jaz...ni razlike. Kaka ideja?
Nameščen imam tudi program od Asusa na katerem lahko tudi spreminjaš hitrost ventilatorja. Poizkusil sem že, da sam nastavlja hitrost oz. da jo jaz...ni razlike. Kaka ideja?
popster ::
Če prav razumem hočeš da se ventilator ne ustavlja. Instaliraj kak program za mrezno racunanje, recimo folding@home, da bo obremenilo grafično in se bo ventilator vrtel.
menjalnik ::
Ne hočem, da se vrti ali pa ne...Ne pa da se zavrti na polno in ugasne in to ponavlja dokler ne premaknem miške ali pritisnem tipko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se prižge, a ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 5457 (4638) | m0LN4r |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10865 (9456) | inbox |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5752 (4688) | svetetko |
» | Grafična kartica Asus Radeon 6870 na Lenovo plošči? Kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9959 (8463) | rzidar1 |
» | Utripajoča lučka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2646 (2192) | black soul |