Forum » Strojna oprema » "Vodni fleki" na LCD zaslonu prenosnika
"Vodni fleki" na LCD zaslonu prenosnika
k4vz0024 ::
Predenim enim letom sem prenosnik preklopil na zunanji monitor. Pokrov prenosnika sem imel vedno dvignjen za pribl. 5 cm nad tipkovnico. Ker pa dalj časa nisem uporabljal zaslona od prenosnika, sem šele sedaj, ko sem preklopil sliko na zaslon prenosnika opazil prozorne fleke, ki zgledajo kot "vodni fleki" . Ti se pojavljajo zgolj na desni strani zaslona, in sicer 1 cm od roba; na strani, kje ni izhodnih rež od ventilatorja za hlajenje prenosnika.
Zakaj je do tega prišlo in ali je to mogoče odpraviti na nek način? npr. s segrevanjem LCD panela?
Zakaj je do tega prišlo in ali je to mogoče odpraviti na nek način? npr. s segrevanjem LCD panela?
- spremenil: k4vz0024 ()
k4vz0024 ::
Sem spraševal servis pa ne znajo povedati, zakaj pride do pojavov "vodnih" flekov. Mogoče, kdo na forumu ve, kaj je vzrok za takšen pojav?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3360 (2823) | N0t0ri0us |
» | Dell latitude d505 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (568) | Brias |
» | ekinitev slike na prenosnikuOddelek: Zvok in slika | 806 (692) | belo |
» | HP serija S - zakaj taka slaba mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 2524 (1894) | Pyr0Beast |
» | povezava projektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5146 (4944) | ursula100075 |