» »

Garmin

Garmin

Limona ::

pozdravljeni kopujem navigacijo garmin pa nevem za kaj se naj odločim
želela bi da je enostavna za uporabo, ne potrebujem nič več kot to da me pripelje od točke A do točke B želim si le da so gor evropski zemljevidi in da naprava deluje kot je treba in da se ne bom z uporabo naprave kje izgubila.
gledam malo po mimo vrste in so garmini od 100€ do 200€ pa sploh ne ločim razlike ker se na njih niti najmanj ne spoznam pa bi prosila če mi kdo razloži kakšna je razlike o modelih.
Pripravljena sem dati od 100€ do 200€ raje manj, ker ne rabim nevem kako naprednih saj ga res rabim samo za to da pridem od starta do cilja na najlažji način, ker delam na terenu in se moram veliko voziti.
pa znamka naprave naj bo garmin.
lepo prosim za pomoč :)

francek1 ::

Na tvojem mestu bi kupil kakšnega poceni androidaGalaxy S1 dobiš za 50 €) in rešeno. Garmin je zgodovina....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Egidij88 ::

PrihajaNodi ::

Vzami katerokoli lumio z here drive plus. Imas kvalitetno brezpodatkovno navogacijo za cel svet. Pa se baterija dlje zdrzi od teh navigacij.

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

Meni se na Garminu totalno NE obnese napajalni kabel za v avto. So mi odpovedali že trije ob zelo nežnem ravnanju v malo več kot enem letu, vsaka zamenjava je slabša od prejšnjega kabla.
Računaj na adapter z bencinske, ki ga boš priključila na usb od Garmina.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garmin- Medion

Oddelek: Pomoč in nasveti
153571 (2113) Ssandra88
»

Katero navigacijo?

Oddelek: Kaj kupiti
71294 (1129) klinker
»