» »

Oglaševnje na digitalnem zaslonu - Adobe Flash.....

Oglaševnje na digitalnem zaslonu - Adobe Flash.....

bradati ::

Živjo.

Zanimalo bi me ali se naredi oglas za oglaševanje na digitalnih zunanjih zaslonih V Flashu ali s katerim drugim programom? Ker imam namreč malce težav s Flasho-m. Vse imam že narejeno v Ilustratorju kako naj bi sam plakat oziroma oglas zgledal, zdaj bi moral vse to spraviti samo še v premikajoče se elemente samo mi nagaja stvar v flash-u, ker mi v bistvu ko vse skupaj izvozim, izvozi v slabi kvaliteti....

Thx

Skratka taka imam navodila in me zdaj zanima kako vse skupaj izvesti. Sam plakat/oglas imam narejenega v Illustratorju zdaj moram pa vse skupaj spaviti v animacijo in ne vem točno kako. Se pravi, da se text pripelje z leve starni, desne itd....Vse skupaj bi naredil v Flashu samo ko izvozim zadevo ni prave kvalitete.....

To so navodila, ki jih imam:

Navodila za izdelavo:

Resolucija: 960x576 px

Dolžina oglasa: 8 sek

Podprti video zapis: MP4

Podprti videokodek: H.264

Kvaliteta: 4.000 kbps: 25 fps

Opkow ::

Lahko delas z vsakim programom, ki omogoca izdelavo animacij. Vazno je, da ima moznost izvoza v format, ki ga zahtevajo.
Oz, ce ne omogoca v zeljeni format, potem rabis se program za konventiranje iz enega formata videa v drugega.

gddr85 ::

lahko probaš tud v photoshop animation, kot banner ipd.

Opkow je izjavil:

Lahko delas z vsakim programom, ki omogoca izdelavo animacij. Vazno je, da ima moznost izvoza v format, ki ga zahtevajo.
Oz, ce ne omogoca v zeljeni format, potem rabis se program za konventiranje iz enega formata videa v drugega.

Ni mi vse skupaj jasno....v Illustratorju pripravim sliko ozadja v dimenziji 960x576 px, tako kot je zahtevano, ampak ne vem točno kakšno kakovost slike naj naredim? Ali naj bo 300dpi ali 72dpi....Ker potem ko vse skupaj uvozim v Flash ter nato izvozim je kakovost videa/slike porazna. Ne vem kako naj točno razložim ampak vsi tisti prehodi, ki so v sliki se vidijo kot bi vsako črto posebaj risal...

gddr85 ::

Se pravi če naredim ozadje resolucije 960x576px v Illustratorju in shranim kot save for web ter nato to sliko uvozim v Flash se bo slika ok videla na digitalnem zaslonu cca 50 kvadratnih metrih?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obdelava videoposnetka

Oddelek: Pomoč in nasveti
61415 (1224) m0LN4r
»

vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)

Oddelek: Programska oprema
154770 (4591) Limit-sky
»

Najboljši video formati

Oddelek: Pomoč in nasveti
81893 (1823) wwwampy
»

Cropmarks v Photoshopu

Oddelek: Programska oprema
151699 (1500) arc-x
»

Filmčki iz digitalnega fotoaparata