Forum » Loža » 11. september - velika....
11. september - velika....
Barakuda1 ::
Kar nekaj časa je že, od kar je tudi pri nas izšla knjiga s šokantnim naslovm "11. september velika laž".
Odmevov na trditve v knjigi, (dasiravno je bila med bolj prodajanimi in branimi v zadnjem času) pa ni zaslediti.
Vprašanje torej je,
- ali so tehtni protiargumenti, ki lahko resno "zamajejo" navedbe in izsledke avtorja, ali pa teh ni.
Odmevov na trditve v knjigi, (dasiravno je bila med bolj prodajanimi in branimi v zadnjem času) pa ni zaslediti.
Vprašanje torej je,
- ali so tehtni protiargumenti, ki lahko resno "zamajejo" navedbe in izsledke avtorja, ali pa teh ni.
- zaklenilo: OwcA ()
iration ::
Vprašanje je lahko samo eno: ali so trdni argumenti, s katerimi lahko avtor podpre svoje trditve!!
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Barakuda1 ::
TrOn
A o topli vodi pa še ne
Ma valda da je bla, je pa res da s časovno distinkcijo lahko na iste stvari gledamo drugače, bolj umirjeno in manj navijaško, kot pa v trenutko, ko je cela stvar obremenjena in preobremenjena s čustvi...se ti ne zdi.
barakuda
A o topli vodi pa še ne
Ma valda da je bla, je pa res da s časovno distinkcijo lahko na iste stvari gledamo drugače, bolj umirjeno in manj navijaško, kot pa v trenutko, ko je cela stvar obremenjena in preobremenjena s čustvi...se ti ne zdi.
barakuda
OwcA ::
Tovrstna tema se je že pred časom pojavila. Nadaljujte tam.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DejaVu/Sanjam prihodnost? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12497 (6067) | AndrejS |
» | Odgovornost razvijalca (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7803 (5496) | Okapi |
» | Ender's Game (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27474 (14763) | ZaphodBB |
» | Amazon pripravlja izposojo e-knjig (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 29765 (27386) | frudi |
» | Dobre strokovne, znanstvene in poljudnoznanstvene knjige (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 29857 (19789) | scarble |