Forum » Loža » Filtri za trdo vodo ??
Filtri za trdo vodo ??
Matrix ::
A se kdo spozna ???Namrec pri nas imamo trdo vodo,s tem se povsod zelo nabira vodni kamen.Kateri filtri najbolj ucinkujejo za mehcanje vode??Baje naj bi bil dober filter z magnetom(demineralizator).Prodajalci pa itak hvalijo le tisto kar prodajajo.Help.
Matrix ::
Pardon,ker sem slabo napisal.Mislil sem na filter,ki ga montiras v jasek za vodo takoj za stevcem,s tem mehcas vodo za celotno instalacijo.
Zavo ::
Dobi se ena stvar, ki jo prodajajo v Merkurju, vendar pa vem da to izdeluje enter2000 d.o.o.!
Dokoplji se do njihove telefonske in povprašaj. Firma je v Račah pri MB!
Dokoplji se do njihove telefonske in povprašaj. Firma je v Račah pri MB!
Tomi ::
Kvaliteten filter bo deloval na osnovi ionske izmenjave in ne bo nikakor poceni. Samo si pa lahko prepričan, da bo potegnil vse, kar se da ( do zapolnitve mest).
Kar se sedaj prodaja, po moje ni ravno kvalitetno.
Kar se sedaj prodaja, po moje ni ravno kvalitetno.
metrodusa.blogspot.com
rc-car ::
Mah pri nas smo montirali gor vse živo pa ni nič kaj dost pomagalo, še vedno je povsod ogromno kamna... pa še drage so ble te zadeve... ful...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Gapi ::
Kamen se ponavadi izloča pri višjih temperaturah (nad 60°C) vode torej ti ne preostane nic dugega kot da manj kurš. V pomivalni stroj das sol v pralni stroj pa tko al tko das Calgon.
Dons sm pa kr mal tečn z takimi odgovori :)
Dons sm pa kr mal tečn z takimi odgovori :)
No person is rich enough,to buy back his past.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
hipi1599 ::
odgovor na vase pomisleke dobis pri podjetju dile d.o.o v slovenj gradcu.taksne ali drugacne filtre.poklic ampak drago pa je. ampak klic je po telekomovi tarifi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | čiščenje vodnega kamna v pralnem strojuOddelek: Loža | 2941 (2388) | korenje3 |
» | vodni sesalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21141 (11262) | AnjaNja |
» | Mehčalec vode (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11665 (10434) | gruntfürmich |
» | Monster Energy (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16988 (9958) | Starcraft|| |
» | Zdrava Voda iz Pipe? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28141 (25621) | SkIDiver |