» »

Filtri za trdo vodo ??

Filtri za trdo vodo ??

Matrix ::

A se kdo spozna ???Namrec pri nas imamo trdo vodo,s tem se povsod zelo nabira vodni kamen.Kateri filtri najbolj ucinkujejo za mehcanje vode??Baje naj bi bil dober filter z magnetom(demineralizator).Prodajalci pa itak hvalijo le tisto kar prodajajo.Help.:\

undefined ::

:D Si poskusil kak mehčalec? ;)

Pardon,ker sem slabo napisal.Mislil sem na filter,ki ga montiras v jasek za vodo takoj za stevcem,s tem mehcas vodo za celotno instalacijo.:\

Zavo ::

Dobi se ena stvar, ki jo prodajajo v Merkurju, vendar pa vem da to izdeluje enter2000 d.o.o.!
Dokoplji se do njihove telefonske in povprašaj. Firma je v Račah pri MB!

Tomi ::

Kvaliteten filter bo deloval na osnovi ionske izmenjave in ne bo nikakor poceni. Samo si pa lahko prepričan, da bo potegnil vse, kar se da ( do zapolnitve mest).
Kar se sedaj prodaja, po moje ni ravno kvalitetno.
metrodusa.blogspot.com

Zanima me,če je kdo kaj takega uporabil in kako se je obneslo.:\

rc-car ::

Mah pri nas smo montirali gor vse živo pa ni nič kaj dost pomagalo, še vedno je povsod ogromno kamna... pa še drage so ble te zadeve... ful... ;((
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Gapi ::

Kamen se ponavadi izloča pri višjih temperaturah (nad 60°C) vode torej ti ne preostane nic dugega kot da manj kurš.:D :D V pomivalni stroj das sol v pralni stroj pa tko al tko das Calgon.

Dons sm pa kr mal tečn z takimi odgovori :)
No person is rich enough,to buy back his past.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gapi ()

hipi1599 ::

odgovor na vase pomisleke dobis pri podjetju dile d.o.o v slovenj gradcu.taksne ali drugacne filtre.poklic ampak drago pa je. ampak klic je po telekomovi tarifi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

čiščenje vodnega kamna v pralnem stroju

Oddelek: Loža
202941 (2388) korenje3
»

vodni sesalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9021141 (11262) AnjaNja
»