» »

Amazon Echo

1
2
»

Zvezdica27 ::

adijo zasebnost, zdaj pa res...

b

PrihajaNodi ::

Zakaj? Starejsi se bodo lahko pogovarjali z AI kot psihologom, mlajsi pa preko fb- ja v kuhinji. Echo call Aleksander. Yes ser I am calling...

roli ::

Ideja zadaj niti ni tako slaba. Čeprav za moje pojme ne opravlja dovolj funkcijonalnosti, da bi se prijela. Ampak če stvar vzamemo kot nek bluetooth zvočnik z nekaj dodatki bi lahko bil pa dokaj uspešen.

To, da se ne rabiš dret oziroma mu govorit bolj glasno je definitivno ena izmed ključnih stvari. Jaz imam namreč precej rad voice control pri Kinectu na Xbone. Ampak mi gre pa zelo na živce, da mu moraš ukaz povedati bolj naglas preden ga razume. Meni bi bilo zelo všeč, če bi lahko ukaz potiho zamrmral in bi se izvedel.

Kar se pa zasebnosti tiče - iz tega se da veliko manj uporabnega izluščiti kot iz prometnih podatkov. Ali pa iz vohljanja po paketkih. Zakaj bi šel snemat in poslušat kaj se dogaja v stanovanju in kaj si ti rekel, če lahko preprosto prestrežejo, da si guglal za nekim x podatkom? Če nebi imel tega v stanovanju bi šel pa prav tako guglat za x podatkom. Samo namesto, da qurey izvede amazonov server bi ga ti prek svojega računalnika.
http://www.r00li.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Echo Dot 3rd gen. - nakup (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16325826 (12963) Reaper
»

Amazon predstavil ducat novih izdelkov Echo z Alexo

Oddelek: Novice / Ostalo
469966 (7938) xmetallic
»

Siri, Alexa in Google Assistant slišijo tudi ljudem neslišno

Oddelek: Novice / Ostalo
109254 (6810) Malajlo
»

Google želi v dnevne sobe s Chirpom

Oddelek: Novice / Ostalo
359329 (6457) poweroff

Več podobnih tem