Forum » Omrežja in internet » Problem z voljinim mailom
Problem z voljinim mailom
Iztok Smolic ::
LP
Imam problemček: imam poštni račun od volje. Ko se hočem povezati da bi dobil dol pošto mi napiše da je prišlo do napake (spodaj*). Poskusil sm tudi z računom emaila a mi napiše isto napako.
*to mi napiše
Povezava s strežnikom je spodletela. Račun: 'pop.volja.net', Strežnik: 'pop.volja.net', Protokol: POP3, Vrata: 110, Varno(SSL): Ne, Napaka vtičnice: 10061, Številka napake: 0x800CCC0E
Imam še en problem: računalnik mi zmrzuje tako da lahko še premikam miško ali recmimo miniram okno a drgo nič ne dela. Tudi ctrl+alt+del ne deluje. Potem računalnik resetiram in mi napiše da ne najde primari master. Zato moram računalnik ugasnit in ko ga potem prižgem gre normalno naprej. Najprej sm mislil da je težava v Windowsih a sem pred kratkim formatiral disk in na novo naložil windowse.
Je to mogoče napaka na disku
Hvala
Imam problemček: imam poštni račun od volje. Ko se hočem povezati da bi dobil dol pošto mi napiše da je prišlo do napake (spodaj*). Poskusil sm tudi z računom emaila a mi napiše isto napako.
*to mi napiše
Povezava s strežnikom je spodletela. Račun: 'pop.volja.net', Strežnik: 'pop.volja.net', Protokol: POP3, Vrata: 110, Varno(SSL): Ne, Napaka vtičnice: 10061, Številka napake: 0x800CCC0E
Imam še en problem: računalnik mi zmrzuje tako da lahko še premikam miško ali recmimo miniram okno a drgo nič ne dela. Tudi ctrl+alt+del ne deluje. Potem računalnik resetiram in mi napiše da ne najde primari master. Zato moram računalnik ugasnit in ko ga potem prižgem gre normalno naprej. Najprej sm mislil da je težava v Windowsih a sem pred kratkim formatiral disk in na novo naložil windowse.
Je to mogoče napaka na disku
Hvala
- premaknil: Predator ()
M@re ::
Ja, velika verjetnost je da je disk...poglej, kere firme maš disk, pol pa od te firme dolpotegn kakšen programček za testiranje diska, pa boš vidu, če ti bo kej našlo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e-mail na volja.netOddelek: Omrežja in internet | 9839 (2002) | wooted |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5157 (4642) | Kv1DR_K1LL3R |
» | thunderbird isti mejli na linux in na XPOddelek: Operacijski sistemi | 1029 (957) | root |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17868 (14550) | the_unborn |
» | Volja!Oddelek: Omrežja in internet | 1260 (1082) | dirtyh |